Mirabela Dauer a mărturisit că fiul ei, Dan Alexandru Popovici, cunoscut drept „Nanu”, a abandonat-o în totalitate. Ce s-a ales de el și ce spune despre artistă

23 iun. 2023, 20:00 _____ Vizualizări
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Mirabela Dauer este una dintre cele mai emblematice figuri ale muzicii ușoare românești. Puțină lume știe, însă, că aceasta ascunde o poveste de viață cutremurătoare și foarte puțini știu cine este Nanu, fiul acesteia.

Mirabela Dauer s-a căsătorit la 18 ani prima dată, cu Willi Dauer, de care s-a despărțit după o scurtă perioadă de timp. După aceea, a venit căsătoria cu Dan Traian Popovici.

 Mirabela a susținut că soacra sa nu a acceptat-o, iar soțul o bătea frecvent

Din mariajul lor a rezultat Dan Alexandru Popovici, zis Nanu, fiul Mirabelei Dauer. Acesta s-a născut la câteva zile după cutremurul din 1977.

Căsnicia dintre cei doi nu a durat și a venit divorțul. Popovici a susținut că soția sa nu i-a fost fidelă, în timp ce Mirabela a susținut că soacra sa nu a acceptat-o, iar soțul o bătea frecvent.

După divorț, Nanu (atunci în vârstă de doi ani) a rămas în grija tatălui. Lucrul acesta a avut un impact covârșitor asupra cântăreței și familiei acesteia.

„Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul şi a văzut ce tristă eram, atâta tristeţe a adunat în el…S-a întors cu faţa la perete şi a murit”, a povestit, la un moment dat artista.

Ea s-a reîntâlnit cu Nanu când acesta avea 12 ani. Băiatul fusese crescut de noua soție a lui Traian Popovici. Mirabela Dauer spune că i-a plătit acestuia pensie alimentară până când a făcut 18 ani.

Fiul Mirabelei Dauer, despre relația cu mama sa

Nanu a declarat, la un moment dat, la Antena Stars, că nu o consideră pe acesta mama lui.

„Eu nu o consider pe Mirabela mama mea, ci o solistă de muzică uşoară care îmi este datoare cu nişte bani”, spunea băiatul.

În urmă cu câțiva ani, într-un interviu acordat pentru Cancan, soacra acestuia declara că relația dintre cei doi este un subiect închis și că Nanu nu vrea să mai discute despre acest lucru.

„Nici Mirabela nu l-a căutat, nici el nu vrea să mai știe nimic de ea. Dacă nu s-au putut împăca până acum, dacă nu au rezolvat lucrurile, cred că situatia dintre ei o să rămână așa, nu o să se mai schimbe niciodată. Ginerele meu nu vrea să mai discute despre acest subiect, pentru el este un capitol încheiat. Este fericit, are o familie frumoasă, muncește, și cam asta este tot ce contează”, a declarat soacra fiului Mirabelei Dauer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *