Prima pagină » Cancan » Mioara Roman, operată de urgență. Care este starea acesteia

Mioara Roman, operată de urgență. Care este starea acesteia

26 feb. 2021, 11:13,
BZI.ro, în Cancan

Mioara Roman a fost operată de urgență din cauza unor probleme mai vechi de sănătate. Operația a fost un succes iar mama Oanei Roman se simte bine. Anunțul a fost făcut chiar de fiica acesteia pe contul de Instagram.

Fosta soție a lui Petre Roman a ajuns pe mâna medicilor din cauza unui punct de grăsime care s-a mărit și s-a infectat.

Mioara Roman, operată de urgență

Oană Roman a vorbit despre operația mamei sale pe contul său de Instagram.

„Intervenția mamei a decurs foarte bine. Doctorul dermatolog a reușit să scoată acel punct de grăsime care din păcate se infectase foarte rău și a scos foarte multă infecție de acolo. Acum trebuie să merg cu mama să-și schimbe pansamentul în fiecare zi, să ia antibiotic și pastile de durere, dar totul a decurs bine”, a spus Oana Roman.

În ultima perioadă Mioara Roman a avut mai multe probleme de sănătate.

Mioara Roman a fost operată de colecist

Mioara Roman suferă de Parkinson și nu mai poate face unele lucruri singură. În urmă cu câteva luni, Oana Roman  a declarat pe rețelele sociale că este foarte îngrijorată pentru mama sa.

„Mama e foarte bolnavă, a avut crize în ultima perioadă. Are multe afecțiuni. Dacă o vezi, nu o recunoști. Și e foarte greu. Boala a schimbat-o, e foarte rău. Dar trebuie să fac tot ce pot pentru ea, până când s-o putea.  Mi-e teamă pentru că o văd cum îmbătrânește. Când îmbătrânești brusc… Lucrurile la ea au evoluat foarte repede. Nu ești pregătit, eu tot o vedeam în putere.

Ea a fost o forță toată viața ei, știi bine câte a dus.

Femeia e un tezaur de educație, de înțelepciune, de tot. Și când o văd acum e foarte greu. Pentru că nu știi.. stagnează, evoluează?  Ea mereu îmi spune ‘Nu mai vreau să fiu o povară’ și oricât încerc să îi spun că nu e așa este prea deșteaptă.  Are un Parkinson foarte agresiv care nu o mai lasă să folosească o mână deloc și ea vrea să facă. Și ea încă este destul de independentă, insistă să se îmbrace, să îți pună de mâncare. Și pentru ea e foarte greu.  Dar pentru mine e foarte greu pentru că nu te pregătește nimeni să vezi situația asta”, spunea Ona Roman la vremea respectivă.

Petre Roman a dezvăluit după 14 ani motivul divorțului de Mioara Roman

Petre Roman, a dezvăluit în emisiunea moderată de Denise Rifai care a fost motivul divorțului de prima soție.

În anul 2007, după 34 de ani de căsnicie, Mioara Roman și Petre Roman au decis să meargă pe drumuri separate. Petre Roman și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc și a rupt orice legătura cu fosta lui familie. La vremea respectivă, gurile rele spuneau că motivul divorțului dintre Petre Roman și Mioara Român ar fi fost chiar Silvia Chifiriuc, cea cu care politicianul a făcut un copil.

„Asta nu este adevărat. Însă, ceea ce pot spune că este adevărat este că într-un fel, cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a spus Petre Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *