Prima pagină » Cancan » Mioara Roman a ajuns de urgență la spital. Oana a dat vești îngrijorătoare cu puțin timp în urmă

Mioara Roman a ajuns de urgență la spital. Oana a dat vești îngrijorătoare cu puțin timp în urmă

04 apr. 2023, 12:07,
în Cancan

Oana Roman a făcut un anunț îngrijorător despre mama ei, Mioara, care se află în spital în aceste momente. Vedeta își tine mereu la curent fanii prin intermediul postărilor pe care le face pe Instragram. Aceasta împărtășește cu simpatizanții ei toate trăirile din viața ei.

Așa s-a întâmplat și de curând când a spus că Mioara Roman se află din nou în spital și că starea ei de sănătate nu este tocmai bună.

Mioara Roman a ajuns de urgență la spital

Pentru a nu-și îngrijora fanii, care sunt mereu curioși de activitățile pe care le are, Oana a postat un mesaj în care a spus motivul pentru care nu a mai fost la fel de activă în ultimul timp pe social media.

„Azi voi fi mai mult absentă aici. Mama nu e bine, e la spital și încerc să gestionez situația cât pot de bine. Nu vă pot da detalii deocamdată, dar nici nu am puterea să fiu prea prezentă cu voi. Doamne ajută!”, a scris Oana Roman, pe pagina personală de Instagram.

Oana Roman și-a surprins admiratorii cu o veste neașteptată

Cu ceva timp în urmă, Oana și-a surprins din nou fanii cu un anunț total neașteptat. Mai exact aceasta a anunțat faptul că renunță la proprietatea din Tunari. Vedeta o vinde cu prețul de 480.000 de euro sau o închiriază cu 2.500 de euro lunar.

„Ne-a rămas mare casa. O vând sau închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1000 metri pătrați teren, 340 metri pătrați desfășurați interior. 4 dormitoare, 2 sufragerii, dressing, 2 bai, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livadă cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480 000 euro, închiriere – pretabil scoală, grădiniță, after school, birou sau rezidențial 2500 euro pe lună”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman își schimbă viața

Oana Roman a reușit să slăbească 20 de kilograme cu ajutorul unui regim alimentar echilibrat, a băut multe ceaiuri, dar a făcut și multe tratamente corporale. Ea a declarat că este mândră de realizările ei, dar că nu vrea să se oprească aici.

„Fac ce am făcut și până acum, proceduri, fasting, ceai, înlocuiesc seara o masă cu o băutură care mă ajută să nu îmi fie foame și continui pe drumul acesta, așa, cât de mult se poate. M-am obișnuit așa. A devenit un mod de viață, dacă vrei, nu îl mai simt ca pe un efort. M-am obișnuit așa după doi ani jumătate. În kilograme nu am slăbit enorm, sunt aproape 20, cred. Dar am slăbit foarte mult în centimetri de la procedurile pe care le-am făcut”, a declarat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *