Prima pagină » Stiri si curiozitati » Minuni petrecute la mormântul părintelui Arsenie Boca: O fetiță paralizată începe să meargă, iar un băiat își recapătă vederea

Minuni petrecute la mormântul părintelui Arsenie Boca: O fetiță paralizată începe să meargă, iar un băiat își recapătă vederea

12 oct. 2021, 10:39,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

La mormântul lui Arsenie Boca se petrec lucruri inimaginabile. Au loc minuni, care îi fac chiar și pe medici să se întrebe cum este posibil.

Mormântul părintelui Arsenie Boca se află la mănăstirea Prislop, din județul Hunedoara. Mii de credincioși vin zilnic să se roage la el, cerând ajutor, fie pentru ei, fie pentru cei apropiați. Nu mare le este mirarea când văd că ruga le este ascultată, deoarece părintele a spus, „după ce o să piară asta – și indica trupul omenesc – vă voi ajuta mai mult”.

De aceea, la mormântul lui Arsenie Boca au loc minuni nenumărate. Despre unele dintre ele vom vorbi în rândurile care urmează.

Minuni de la mormântul lui Arsenie Boca: Fetița paralizată, care începe să meargă

În cartea „Alte mărturii despre Părintele Arsenie Boca”, scrisă de părintele David Stoica, este relatată povestea unei fetițe paralizate, de doar patru ani, care a venit să se roage, împreună cu familia, la mormântul celui denumit „Sfântul Ardealului”. După îndelungi și puternice rugăciuni, fata a început să meargă, spre uimirea tuturor.

„O copilă de patru ani, cu familia, venise la mormântul de la Prislop al părintelui Arsenie. Nu putea merge pe picioruşe. Era paralizată total. Stăteau cu toţii îngenunchiaţi în jurul mormântului cu frunţile lipite de pământ. Se rugau fierbinte, toţi, cu ochii închişi. Şi deodată văd copilaşul cum se ridică dintre ei, în picioare. Stătea aşa, cumva speriată, nevenindu-i să creadă că este adevărat. Pe urmă a început să sară într-un picior de parcă voia să se dezmorţească. Pe urmă a făcut câţiva paşi”, relatează părintele David Stoica , în cartea „Alte mărturii despre Părintele Arsenie Boca”.

picioare de copil

 

Copilul orb din naștere, care îl vede pe tatăl său pentru prima oară

Un pelerin a relatat, pentru click.ro, minunea care a avut loc chiar sub ochii lui. Un băiat nevăzător, venit pentru a treia oară la mormântul părintelui, l-a văzut pentru prima oară pe tatăl său. Își turna apă de la izvor în palme și se bucura nespus că și-a recăpătat vederea.

„Când veneam de la izvor, am auzit un strigăt de bucurie. Lumea s-a strâns în jurul unui copil cam de 12-13 ani , orb din naştere, care striga şi spunea că vede, că-l vede pe tatălui lui pentru prima dată. În rugăciunile lui, copilul îl rugase pe părintele Arsenie să vadă şi el şi să fie sănătos ca şi ceilalţi copii de vârsta lui. Am aflat că familia care venise cu copiul nevăzător din Piatra Neamţ, a treia oară, a trăit clipe de emoţie copleşitoare. Când lumea s-a mai îndepărtat, am putut să -l văd şi eu pe băiat; el încă îşi turna apă în palme şi îşi spăla ochii, rostind mereu cât este de fericit că-l vede pe tatăl lui.

Lumea era uimită de minunea care s-a petrecut sub ochii săi. ”, a declarat pelerinul.

 

Minuni de la mormântul lui Arsenie Boca: Femeia care s-a vindecat de cancer

Medicii au rămas fără cuvinte, când au văzut că o femeie, a cărei fiică s-a rugat pentru ea la mormântul lui Arsenie Boca, s-a vindecat, aproape în întregime, de cancer. Corpul îi era acaparat de celulele canceroase, însă părintele a mai făcut încă o minune.

“Mama mea era foarte bolnavă, medicii i-au zis că are cancer, 99, 9%. Şi atunci m-am gândit: Doamne, dacă-i aşa, zero şi ceva la sută poţi să-l rezolvi tu! Cu gândul asta, am venit aici, la mormântul părintelui Arsenie Boca şi l-am rugat să-mi vindece mama. Şi când mamei i-au venit rezultatele, în mod miraculos, chit că avea două formaţiuni tumorale, s-au dovedit a fi amândouă benigne. Scăpase mama… Şi povestea asta a fost uimitoare pentru medici, nu-şi puteau închipui cum de a fost real, cum de s-a petrecut cu adevărat una ca asta’, povesteste Meda într-o mărturie pentru Jurnalul.ro.

Acestea nu sunt decât trei dintre minunile pe care le-a făcut părintele. Drept testament, Arsenie Boca a lăsat următoarele cuvinte:

„Eu acum nu vă pot ajuta, dar dacă am să plec de aici să ştiţi că v-ajut, numai să veniţi la mine! Pentru cel ce varsă o lacrimă la mormântul meu, eu mă voi ruga la Dumnezeu!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *