Prima pagină » Titlurile zilei » Minte bolnavă! Fiica minoră a iubitei sale l-a transformat într-un monstru. Ani la rând și-a satisfăcut poftele. În weekend, totul s-a terminat – EXCLUSIV
Minte bolnavă! Fiica minoră a iubitei sale l-a transformat într-un monstru. Ani la rând și-a satisfăcut poftele. În weekend, totul s-a terminat - EXCLUSIV

Minte bolnavă! Fiica minoră a iubitei sale l-a transformat într-un monstru. Ani la rând și-a satisfăcut poftele. În weekend, totul s-a terminat – EXCLUSIV

31 iul. 2023, 02:00, 18 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Un ieșean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de viol și agresiune sexuală. Fiica minoră a iubitei sale l-a transformat într-un monstru, dar totul a luat sfârșit în weekend

Un individ de 57 de ani a fost arestat preventiv în weekend, după ce și-a bătut joc de fiica iubitei sale ani la rând. Pentru a o proteja pe minoră, reporterii BZI nu vor relata detalii despre locul în care s-au petrecut grozăviile. Cert este că, în weekend, calvarul fetei a luat sfârșit. Costel Enea ar fi putut fi bunicul adolescentei, însă a vrut să devină un adevărat monstru. Abuzurile sexuale asupra copilei au început încă de când aceasta avea doar 7 ani.

Pe atunci, Costel Enea a început să o atingă în zonele intime și să o violeze. Nu a ținut cont că este fiica iubitei sale nicio secundă și a sperat până în ultima clipă că abuzurile asupra fetei nu vor ieși la iveală niciodată. Totul s-a terminat când adolescenta (care a împlinit 14 ani – n.r.) și-a făcut curaj să vorbească. Pe fir au intrat polițiștii ieșeni, iar pe numele lui Costel Enea a fost deschis un dosar penal.

„Polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Ciurea efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit la data de 28 iulie a.c., sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și viol. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 29 iulie a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași. Cercetările continuă”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Fiica iubitei sale l-a transformat într-un monstru

Odată ajuns în fața judecătorilor ieșeni, individul a fost arestat pentru 30 de zile.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală privind pe inculpatul ENEA COSTEL pentru săvârșirea infracţiunilor de agresiunea sexuală şi viol. Dispune arestarea preventivă a inculpatului ENEA COSTEL, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 29.07.2023 şi până la data de 27.08.2023, inclusiv”, se arată în decizia judecătorilor ieșeni.

Trebuie precizat faptul că individul a reușit să o abuzeze pe adolescentă fără să lase de înțeles că ar putea fi în stare de așa ceva. Din câte se pare, fata ar fi povestit prin ce a trecut după ce mama ei ar fi avut o ceartă cu individul.

Pentru grozăviile pe care le-a făcut, bărbatul are de dat explicații în fața legii. Dacă va fi găsit vinovat, va petrece mulți ani în spatele gratiilor. Cert este că fiica iubitei sale l-a transformat într-un monstru.

Comentarii
  • Monstri sunteti si voi, ziaristi fara pregatire profesionala corespunzatoare!!!!
    Cum adica sa afirmati ca …fiica iubitei sale l-a transformat într-un monstru?
    Victima minora e vinovata in viziunea voastra bolnava?
    Ratati ce sunteti….

  • Cine a scris acest articol nu are voie să treacă nici prin fața redacției.
    Nu le vizează nimeni “scrierile”?!?
    Cum să debitezi asemenea aberație?!?
    El s-a născut monstru, noi trăim cu asemenea monștri lângă copii l…Pedepsit fără milă!

  • Ba asta de ai scris titlul asta mare pe prima pagina al acestui ziar ar trebui sa ti scrii demisia imediat, cat de ….nu mi gasesc cuvintintele sa fii sa pui asemenea titlu de dobitoc!Este ca si cum jegosul ala batran era un ingeras si saraca fata la transformat in monstru, bai oameni buni lasati scrisul pt adevaratii gazetari, reluativa studiile incepand cu cele gimnaziale, cat pt acel monstru sper sa fie pedepsit exemplar de colegii de celula !

  • UN CRETIN DE ZIARIST CARE PROBABIL ARE SI EL ASTFEL DE INCLINATII CATRE MINORE

  • La începutul articolului scrii că nu dai locul unde s-au întâmplat abuzurile pentru a o proteja pe minoră, dar apoi când dai declarația purtătorului de cuvânt scrii clar „Ciurea”. Lasă-te de scris la ziar, nu e pentru tine meseria asta.

  • Nu va mai opăriți ! E plin de astfel de „știri”…

  • 👹 BISERICA E DE VINA ! 🤓 INTRODUCETI EDUCATIA SEXUALA IN SCOLI ● COPII TREBUIESC INVATATI SA SE FEREASCA DE ASEMENEA MIZERII/MONȘTRII CU CHIP DE OM 👹

    🤘 Bai, de vina e BISERICA! 🤘

    DA, BISERICA CE SE OPUNE INTRODUCERII EDUCATIEI SEXUALE IN SCOLI.
    DACA NU AR FI BISERICA, COPII AR FI INVATATI DE MICI CUM SA SE FEREASCA DE ASEMENEA MONȘTRI CU CHIP DE OM.

    APROPO, VEDETI SCANDALURILE SEXUALE IN CARE ESTE IMPLICATA BISERICA. PREOTI CARE AU ABUZAT SUTE,MII DE COPII IN DECURSUL TIMPULUI.

  • Pentru cel cu biserica. Da, ai dreptate, dar vinovați sunt și cei din comunitatea gay care, de cele mai multe ori sunt pedofili. Tor vinovați subt su cei care au scos din lege, condamnările la moarte pentru crime și pedofilie. Tot vinovați sunt și cei care refuza introducerea castrarii chimice pentru violatori și pedofili. De fapt, toată societatea românească este vinovați. Am devenit un popor mediocru, alcoolic, tâlhar, sclav, needucat și fără demnitate. Și acest ziarist are o mare problema. Sa nu realizezi gafa făcută pentru ca , probabil, dorințele refulate de pedofili, ies la iveala când nu te aștepți.

  • ♡ Marile scandaluri sexuale din Biserica Ortodoxă. Lista preoților care s-au ”spurcat” la păcate♡

    ♡Preotul Visarion Alexa, acuzat că ar fi agresat sexual o femeie
    ♡Părintele Celestin, acuzat că ar fi avut o relație cu un călugăr
    ♡Student dat afară de la Teologie că nu a făcut sex cu stareţul de la mănăstire
    ♡De Marele Duhovnic al Romaniei, Pomohaci si ♡Sfanta Calugarita Înalta Stareta care a nascut 2 gemeni, bănuiesc ca stie toata lumea… ;))))
    Scandalurile unde biserica stramoșeasca este implicata sunt mult mai multe si mai nasoale .

    SFATURI ATUNCI CAND MERGETI LA MANASTIRE SAU BISERICA
    De aceea cand mergeti la biserica, va rog frumos NU vă aplecați ! NU stati in genunchi ! NU ramaneti singuri/singura cu o „fața bisericeasca” etc.
    „Douamne ajută”, sa ieșiți cu bine din asemenea așeźăminte monahale.
    Evitati pe cât posibil asemenea deplasari.

    BONUS
    ♡Sexgate în sutană la Huși
    Episcopul ortodox retras Cornel Onilă, este acuzat de viol și agresiune sexuală asupra unui băiat care îi era elev la Seminarul Teologic Ioan Gură de Aur din Huși.pam.pam.pam :)))
    Va urma

  • Jos palaria. Bravo Lucian, i-ai facut sa citeasca articolul pana la ultima fraza. Ba chiar ai starnit polemici. Respect.

  • Da si as mai adauga pe Andreea de la contabilitate, tanti Marioara de la covrigarie, si Mișu de la lift aka Mișu Liftieru’ cu capul k fieru’ ;))
    Nu trebuie sa uitam de nenea Gică, care ne aduce cafeaua in fiecare dimineață.
    Toți acestia si-au adus contributia la acest articol. Felicitari tuturor.

  • Un minor nu pricepe ce este educația sexuală. Părinții au rolul de a informa minora / minorul să se ferească de acești nemernici și să-i înștiințeze imediat dacă îi atinge in zone intime.

  • Sa aratati poza ticalosului. Casteati-l si la puscarie pe viata că asta iese si iar violeaza

  • 🥰O mămică care a citit multe cărți (nu de religie)🥰

    ,,Un minor nu pricepe ce este educația sexuală,,…pe bune? 🤪 Aveti copii sau vb din carți publicate dupa ’90 la editura mitropoliei?

    Eu am un copil in cl a 2-a, stie toate injuraturile si organele sexuale! De unde? De la mine? No, nu discutam in prezenta lui nimic, nici macar o injuratura n-a auzit de la noi.
    Va spun eu ca mamica: de la ceilalti copii/colegi de scoala. Ma sperii ce generatie e acum, noi cand eram la varsta lor eram pudici/cu bun simt.😊

    👨‍🎓Nu e mai bine ca cineva autorizat profesor/educator 👩‍🎓 sa le predea pe intelesul lor lucruri de baza in ceea ce priveste educatia sexuala?
    👎Toti minorii invata gresit despre sex de pe pornhub, redtube, etc…si ne mai miram ca ei sunt „victime” ale unor debili mintali.
    Solutia? Lasati profesorii sa predea educatie sexuala in scoli, exact ca in țarile civilizate din UE.

    De ce lăsăm niște călugări/călugărițe care nu fac copii să decidă viitorul copiilor noștri?

  • Războaiele sunt ca și crimele , ca și violurile , ca și religia și terorismele , ca și religia și biserica și preoția și pedofilia, ca și desfrănările sexuale , ca și bolile mintale – oribile și veșnice fapte bărbătești .

  • Pentru cea care zice ca este mamica: uite ce este fătălăule, recrutează-ți urmașii din neamurile tale și lasă copii noștri sa ne oupam noi de ei. Cat despre al tau- asta este educația pe care fătălău din tine I l-a dat. Mars de aici și manjeste-ti cu rahat părinții, unchii, memoria bunicilor și restul neamurilor care sunt oripilați de ideea că pentru unul ca tine satisfacerea sexuala conține parturi, diaree și tot felul de rahati, oricât de multe clisme ați face.

  • O mămica care sta pe Pornhub și Redtube după sau înainte de citit?

  • Lucian Sava = Dragos Savin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024