Prima pagină » Local » Minorul acuzat că i-a crăpat capul unui pădurar vrea să scape de gratii!
Minorul acuzat că i-a crăpat capul unui pădurar vrea să scape de gratii!

Minorul acuzat că i-a crăpat capul unui pădurar vrea să scape de gratii!

26 oct. 2019, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Minorul din comuna Sirețel care a ajuns recent după gratii vrea să scape de arest. Astfel, Ionuț I. a contestat la Curtea de Apel decizia luată de judecătorii din cadrul Tribunalului Iași. „Instanța admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. Dispune arestarea preventivă a inculpatului minor I.I., cercetat pentru tentativă de tâlhărie calificată și omor calificat, pentru 30 de zile”, au menționat magistrații de la Tribunal. Anchetatorii au precizat că, pe 12 septembrie 2019, inculpatul minor I.I. a mers în pădurea denumită „Todosoaia”.

„Scopul era de a fura lemne. Acolo, inculpatul minor a fost surprins de victima R.G. (pădurar). În aceste circumstanțe, inculpatul a atacat victima cu o secure și i-a aplicat cel puțin patru lovituri în zona capului. Astfel, i-a provocat leziuni ce au dus la decesul victimei”, a declarat Cornelia Prisăcariu, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Potrivit acesteia, inculpatul minor I.I. a fost supus unei expertize medico-legale psihiatrice, stabilindu-se că acesta a avut discernământ în momentul comiterii faptelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`