Prima pagină » Local » Minor fără permis de conducere, prins în trafic de polițiștii ieșeni!
Minor fără permis de conducere, prins în trafic de polițiștii ieșeni!

Minor fără permis de conducere, prins în trafic de polițiștii ieșeni!

23 feb. 2022, 07:15,
Patricia Apostu, în Local

Un adolescent a fost surprins conducând un motoscuter în localitatea de frontieră Trifești. În urma controlului, acesta nu a putut prezenta vreun permis de conducere, motiv pentru care s-au făcut cercetări amanunțite. În urma acestora s-a stabilit faptul că tânărul este minor și nu are dreptul de a conduce.

Recent, un adolescent a fost surprins conducând un motoscuter în localitatea de frontieră Trifești. În urma controlului, el nu a putut prezenta vreun permis de conducere, motiv pentru care s-au făcut cercetări amanunțite. În urma acestora s-a stabilit faptul că tânărul este minor și nu are dreptul de a conduce.

Conducerea fără permis constituie infracțiune și se poate pedepsi fie cu un dosar penal, fie chiar cu închisoare.

Minor fără permis de conducere, prins de oamenii legii în localitatea Trifești!

Politia de Frontiera, in locul in care a fost prins minorul

În urma controlului, ieseanul nu a putut prezenta permisul auto, motiv pentru care s-au făcut cercetări amanunțite

Pe 18 februarie 2022, în jurul orei 19:30, în timpul desfăsurării unei misiuni de control și supraveghere, un echipaj din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Bivolari a oprit pentru un control în localitatea Trifești, un motoscuter neînregistrat, condus de un tânăr. În timpul controlului, acesta nu a putut prezenta vreun permis auto, fapt pentru care polițiștii au efectuat cateva verificări, în urma cărora au stabilit că acesta este minor, având vârsta de 17 ani, și că nu are drept de conducere.

„În ziua de 18 februarie 2022, în jurul orei 19.30, pe timpul desfăşurării unei, misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj a oprit pentru control un motoscuter neînregistrat, condus de un cetăţean român”, au precizat reprezentanți ITPF Iași.

Politia de Frontiera

Un echipaj din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Bivolari a oprit pentru un control un motoscuter neînregistrat condus de un tânăr

Un alt minor fără permis, prins la volanul unui bolid de către polițiști!

un permis de conducere

Polițiștii au efectuat câteva verificări, în urma cărora au stabilit că individul prins pe un motoscuter esteminor, având vârsta de 17 ani, și că nu are drept de conducere

În urmă cu câteva luni, un adolescent în vârstă de 15 ani a fost prins la volanul unui bolid pe străzile din Iași. Magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani i-au aplicat tânărului o masură educativă a stragiului de formare pentru 4 luni. În cadrul audierilor tanarul de 15 ani a recunoscut în totalitate fapta comisă.

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din localitatea Lungani, iar la audieri, minorul a recunoscut totul. În urma pățaniei, magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani l-au pedepsit pe Robert S.

„Instanța admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat între Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani și inculpatul Robert S. Îi aplică inculpatului măsura educativă a stagiului de formare civică pe o perioadă de 4 luni, pentru conducerea unui vehicul fără permis”, au precizat judecătorii ieșeni.

Vehiculul pe care îl conducea îi aparținea tatălui său!

Primaria din localitatea Trifesti

Un echipaj a oprit pentru un control, în localitatea de frontieră Trifești, un motoscuter

Bolidul pe care l-a condus tânărul era al tatălui său. Procesul minorului a început pe 6 noiembrie 2020, iar acesta și-a recunoscut vina în totalitate.

„Pe 5 iunie 2017, inculpatul minor, în vârstă de 15 ani și 2 luni, a fost surprins de polițiști conducând vehiculul, proprietate a tatălui său, pe drumul public din localitatea Lungani”, au spus anchetatorii.

Acum, un alt minor fără permis de conducere a fost prins în trafic de polițiștii ieșeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *