Prima pagină » Cancan ultimă oră » Minodora, despre cea mai dificilă perioadă a vieții sale. Ce ajunsese să facă artista pentru mâncare: ,,M-a lovit destul de tare….”

Minodora, despre cea mai dificilă perioadă a vieții sale. Ce ajunsese să facă artista pentru mâncare: ,,M-a lovit destul de tare….”

01 mai 2022, 16:00,
în Cancan ultimă oră

Minodora este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra manelistă trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale acum, dar se pare că nu i-a fost mereu la fel de ușor. A dus o luptă grea cu kilogramele în plus și ajunsese aproape la capătul puterilor.

Minodora, probleme mari din cauza greutăți

Minodora ajunsese să cântărească 100 de kilograme, dar în doi ani a reușit să scape de 40 dintre ele și să ajungă la silueta mult dorită. Din cauza greutăți ajunsese să aibă și probleme de sănătate încă de când era copil și chiar era dispusă să facă orice pentru mâncare.

Desi atunci era greu, artista își amintește acum și se amuză de un episod din trecut. Pentru că nu avea bani și era foarte pofticioasă, când a fost lovită de o colegă, a profitat de aceasta pentru a-i da din mâncarea ei. Astfel, timp de câteva săptămâni, a primit un sendviș de la aceasta, încă un semn că făcea orice pentru mâncare.

„O fată m-a lovit. Era o fată care venea cu câte 2-3 sandvișuri la ea. Eu întotdeauna am fost mâncăcioasă, drept dovadă că am avut 100 de kilograme 20 de ani. A făcut ce a făcut și m-a lovit odată. Dar m-a lovit destul de tare că m-am învinețit la cot, la mână, nu știu.

Am păcalit-o >. Am păcalit-o pe fata aia și mi-a adus vreo două săptămâni sandvișuri la școală”, a spus Minodora.

Cum a slăbit Minodora

Minodora arată foarte bine acum. Are un trup de invidiat și concurează ușor cu fetele mult mai tinere decât ea. Și-a schimbat complet stilul vestimentar și pe cel de viață și este foarte fericită de cum arată acum.

Multe femei își doresc să afle cum a reușit Minodora să slăbească atât de mult, motiv pentru care a dezvăluit tuturor secretul ei. Astfel, cele 40 de kilograme a reușit să le dea jos după operația de micșorare a stomacului și o dietă bună de la medicul nutriționist, fără a lua pastile după ureche sau să țină diete nepotrivite.

„Eram la un pas să fac diabet, iar operația de tăiere de stomac te ajută cu diabetul. Am fost foarte, foarte aproape, grăsimea nu aduce nimic bun niciodată, acum am scăpat, mai iau vitamine’, a mărturisit Minodora.

Minodora se și menține acum foarte ușor și nu face mai sacrificii, ci doar este foarte atentă. Face sport cât de des poate, nu s-a abținut de la nimic atunci când vine vorba despre mâncare, dar a redus cantitățile și astfel reusește să-și mențină greutatea actuală. Nu face abuz de nimic și totul este foarte bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *