Prima pagină » Actualitate » Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu își ascunde ceasul scump să nu vadă săracii că el duce o viață luxoasă! – FOTO, VIDEO

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu își ascunde ceasul scump să nu vadă săracii că el duce o viață luxoasă! – FOTO, VIDEO

29 iul. 2024, 14:36, 4 ,
în Actualitate

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a avut un moment straniu, duminică, pe șantierul Autostrăzii A0 Sud, în care și-a ascuns ceasul de la mână pentru a nu vedea săracii că el duce o viață luxoasă. Ceasul ar putea fi un Audemars Piguet Royal Oak Offshore, care costă zeci de mii de euro – prețul variind foarte mult, în funcție de model.

Din filmare se poate constata că Grindeanu este obișnuit ca, înainte de a fi filmat sau fotografiat, să își ascundă ceasul. El s-a uitat dacă presa îi surprinde gestul, după care a verificat dacă ceasul este bine plasat în buzunarul de la pantaloni.

În declarația de avere, ministrul Transporturilor nu menționează deținerea unor ceasuri sau bijuterii a căror valoare însumată să depășească 5.000 de euro. Conform declarației de avere, el și soția câștigă împreună 16.000 lei pe lună:

“Nu se vede foarte clar din materialul postat, dar având în vedere forma cadranului și cureaua este un Audemars Piguet Royal Oak Offshore (nu identific exact modelul). Prețul variază de la 20k până la 200k in funcție de model“, scrie un comentator de pe Reddit.

Săracii își pot doar imagina ce fel de viață duc politicienii care au produse de lux, de zeci sau sute de mii de euro, produse care sunt cumpărate din salariile de bugetari. De unde își permit oameni care câștigă mediu un asemenea lux? Din șpăgi, desigur!

Comentarii
  • Acum pe bune, daca nici un ministru de țară nu își permite un ceas scump…
    Ce ați vrea sa poarte, un ceas cumpărat de la tarabele din talcioc ?
    Câtă ipocrizie.

  • Acum pe bune, daca nici un ministru de țară nu își permite un ceas scump…
    Ce ați vrea sa poarte, un ceas cumpărat de la tarabele din talcioc ?
    Câtă ipocrizie

    • Balbaiutule sa si ia ceas de cat vrea el dar din afacerea lui nu din combinatii cu banii populimii platitoare de taxe si impozite

  • Poate ca atunci avea la mana un smartwatch, fiind de inteles ca dorea sa il ascunda: este rusinos sa porti asa ceva. Chiar si pentru saraci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *