Prima pagină » Titlurile zilei » Ministrul Sorin Grindeanu își ține în brațe colega de partid de la Iași! Ce interes are PSD s-o mențină pe dr. Elena Mitrofan în funcție: „Eu o să mă pensionez, iar ei tot îi prelungește interimatul” – EXCLUSIV

Ministrul Sorin Grindeanu își ține în brațe colega de partid de la Iași! Ce interes are PSD s-o mențină pe dr. Elena Mitrofan în funcție: „Eu o să mă pensionez, iar ei tot îi prelungește interimatul” – EXCLUSIV

09 iul. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

Ministrul Sorin Grindeanu își ține în brațe colega de partid, pe dr. Elena Mitrofan, care este încă manager interimar al Spitalului Clinic CF Iași, deși concursul pentru conducerea unității medicale s-a încheiat în urmă cu aproximativ șapte luni și a fost câștigat de contracandidatul acesteia, medicul Mihai Glod.

Ministrul Sorin Grindeanu își protejează colega de partid de la Iași

Concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Clinic CF Iași s-a finalizat în decembrie 2023, fiind câștigat de dr. Mihai Glod, care a obținut un punctaj mai mare, adică 9,53, în timp ce contracandidata sa, dr. Elena Mitrofan, a obținut 9,50. Deși au trecut aproape șapte luni de la finalizarea concursului, dr. Mihai Glod nu a putut să-și preia mandatul. Mai mult, Ministerul Transporturilor i-a prelungit, în urmă cu circa o lună, Elenei Mitrofan mandatul de manager interimar pentru încă șase luni, acest lucru putând fi catalogat drept un abuz de putere.

Reporterii BZI au aflat pe surse că dr. Elena Mitrofan, care este membră a Partidului Social Democrat, este susținută și de membrii importanți din formațiunea politică, după ce a finanțat cu sume importante campania electorală. Este clar că dr. Elena Mitrofan ține cu dinții să rămână la conducerea unității medicale, din moment ce a renunțat la postul din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie pentru funcția de manager interimar de la Spitalul CF Iași, deși aici câștigă cu 90.000 de lei mai puțin. Nemulțumit de situație, în data de 14 iunie 2024, dr. Mihai Glod a dat în judecată Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic CF Iași și Spitalul Clinic CF Iași. Dr. Mihai Glod are șanse foarte mari să câștige procesul intentat ministrului și unității medicale, iar medicul va trebui să primească despăgubiri pentru perioada în care nu a ocupat funcția câștigată prin concurs.

Este de neînțeles nepăsarea ministrului Sorin Grindeanu, PSD, față de o unitate medicală din subordine, aflată într-o situație dezastruoasă. Managerul Mitrofan, pe care îl protejează, a reușit în mandatul de interimat, din data de 22 decembrie 2022 și până în prezent, să-și modernizeze, la moft, biroul. Cu așa oameni defilează ministrul Sorin Grindeanu, lăsând pacienții la voia întâmplării.

Dr. Mihai Glod: „E normal că se tot amână numirea mea, asta e metoda de lucru”

Concursul de la CF Iași a fost oficial validat de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, în a cărui subordine se află unitatea medicală, după ce această decizie a fost tergiversată timp de mai multe luni, doar că ordinul de numire a medicului Mihai Glod nu a fost încă semnat. Reporterii BZI l-au contactat pe dr. Mihai Glod, iar acesta a precizat că ordinul de numire în funcția de manager urmează să fie semnat în zilele următoare, dacă situația nu se tergiversează din nou.

„Singurele noutăți le puteți obține de la minister, situația este la latitudinea lor. E normal că se tot amână numirea mea, asta e metoda de lucru. Eu o să mă pensionez, iar ei tot îi prelungește interimatul. Mâine (n.r. – 9 iulie 2024), s-ar putea să fie semnat ordinul de numire, este pe masă”, a declarat dr. Mihai Glod.

Reporterii BZI au încercat să ia legătura cu ministrul Sorin Grindeanu, pentru a explica de ce se tergiversează atât numirea lui dr. Mihai Glod în funcția de manager și de ce își protejează colega de partid de la Iași, dar acesta nu a răspuns apelurilor repetate. Nici dr. Elena Mitrofan nu a putut fi contactată de reporterii BZI.

Comentarii
  • Politicienii strica tot. Si asta cu ajutorul vostru, al votantilor. Si al celor spalati pe creier, care cred in vot si democratie. Meritati asta si nu aveti dreptul sa va plangeti.

  • Cadre medicale

    Atât timp cat principalul combinator și beneficiară spagii date de Mitrofanca ( 25000 euro) Balaniscu,cunoscută lepră membru în CA CFR este încă liber, nu sunt speranțe. Deci probe evidente, înregistrări, filma ri sunt denunțuri , nu îl înfunda pe galiganu spagar, e clar ca ceva e putred. Șpaga a fost luată în două tranșe iar Balaniscu a facilitat “ pierderea “ dosarului la MT unde e membru în. CA-ul care trebuia să valideze concursul. Pușcărie scrie pe tine BALANISCULE !

  • Medic de gardă

    Boțita de Mitrofan spune peste tot ca și-a aranjat ploile și nu o dă nici cu tancu afară asta deoarece are relații sus puse la CA în minister și concursul nu va fi validat niciodată. În spital e teroare, zbârcitura a dat și dă afară toți șefii de clinici și personalul medical considerați fideli lui Glod. Se închide în cabinet și secretara nu lasă pe nimeni să se apropie de ușă. Lumea e în pragul imploziei și toți știm ca răul vine de la PSD care sfidează pur și simplu legea. Vin alegerile dragi PSD-isti, nici o grijă. Vă bateți voi joc de noi dar va veni și rândul nostru să nu vă cunoaștem.

  • R E A L I T A T E A

    România lucrului bine făcut! O Românie ca afară! O Românie educată! Cum să mai poți avea încredere în clasa politică?

  • elena cristina

    Somnul natiunii naste monstri, in cazul acestui spital medicii au lasat-o sa faca ce doreste pana acum, nu au luat atitudine.Acum si-a gasit aliat in persoana altei doamne cu gura mare si plina de sine, care ii vizeaza postul lui Cristinuca , ca saraca Alice a plecat in CM. De atatea rautati si hartii false, intocmite pentru BLONDA a cedat fizic si psihic. Interesant de urmarit , cand va ceda DACIUTA?

  • dr Niță C.

    Mai mulți pesediști i-au atras atenția lui balasnicu ca protejată să face numai nefăcute la spital și aduce deservicii grave partidului. Balasnicu a spus ca femeia a câștigat concursul, e o manevrează f bună care va restructura din temelii spitalul și ca el o susține necondiționat. E clară treaba, ea managera f bună, el cel mai bun candidat din istoria PSD ambii au restructurat unul partidul ( l-a falimentat ) cealaltă catastrofă spitalul care e aproape falimentat !
    Bravos națiune, somnul naște monștri ( balanisti si mitrofani )

  • Ce jegoasa si in ce tara bananiera traim

  • spagara si curva criminala de mitrofan !

  • Cu Mitrofanca și BălășCOIU au vrut PSD-istii să câștige alegerile, să-l bată pe Chirica. ?
    Ha,ha,ha…. Oricum la PSD IAȘI a fost un blat generalizat, BălășCOIU băiatul de mingi a chiricului cu Cruceanu, Boca și Gavril au făcut joc de glezne înlesnindu-i Chiricului un nou mandat contra favoruri personale : PUZ-ri ( Boca – Cruceanu ) viceprimar ( Cruceanu ) bani pentru Casă Studenților și CSM 2020 ( Cruceanu -Gavril ) sprijin și bani pentru Balaniscu .
    Trădare, trădare, trădare , dar să știm și noi fraților !

  • Ce comentarii de cretini. Betivului de dr Glod nu avea de ce sa i primeasca dosarul la inscriere la concurs pt ca avea cazier pt alcool la volan, peste 1,8 la mie. Era si in perioada de probatiune. Deci, cine a fost avantajat? Alcoolicul , bineinteles. Cum sa pui director un betiv care nu e in stare sa si oranizeze viata lui, dar un spital cu sute de salariati si mii de bolnavi?

  • Mitrofanca și-a luat nume de cod? E Rasputin? Mai WACA naibii, nu ai sa ajungi in viața ta la nivelul managerului Glod. Tu nu vezi parașuta naibii ca ți-ai regizat concursul și ai ieșit pe locul 2 ??? Ești tămâie mai idioato ! Dr Glod e specialist de marcă și manager de excepție !

  • Fost angajat

    Bai boule care ai scris aproape toate comentariile, du te la beut cu doctorelu tau preferat si pupa l in continuare in dos. Esti si tu un betivan ca si el? Pai actele vorbesc, handicapatule ca doctorelului intai i a fost respins dosarul de catre comisia de concurs si pe urma la contestatie, betivul a marcat banu si nu s a mai tinut cont de cazier. A vuit presa pe tema asta, numai tu pupi bucile alcolistului si il vrei iar director. Mitrofan stie multe din spital, fraiera o fi sa nu iasa in presa sa povesteasca La fel si amanta doctorelului, sa vina de la Podu Turcului sa spuna cum o ducea Glod colo sus in mansarda….Asa ca mars ca poate te depisteaza organele de pe ip, fie el si din vecini sau de pe strada.

    • Asta cu IP m-ai dat gata n-ai aflat ca sant atatea moduri de a pacali locatia de unde ai postat?Pai daca Glod a gresit nu trebuia admis la concurs sa fie trasa la raspundere comisia,daca a fost admis si a castigat sa fie pus in functie,matracuca asta n-a dat spaga? cu varf si-ndesat!

  • Cristea Eduard

    De ce totul merge pe politruciala? nu pe dreptate ca dai un concurs, iei examenul si te trezesti ca acel contracandidat sta protapit in continuare pe fotoliu, auzim des astfel de siyutaii. Doctorul Glod sa o dea in judecata sa se invete minte madam doctorita si Grindeanu, care asta nu o facut nimic pentru infrastructura CFR si inoirea trenurilor si garniturilor de tren, sa bage la cap ca nimeni nu e mai presus de lege. Il vezi de fiecare data pe Grindeanu plin de sine, isi misca capul ca un curcan, promite marea cu sarea, dar nu- e capabil sa conduca un asa minister, nefiind de specialitate. El trebuia la Digitalizare sa fie un bagator de seama ca este de meserie Informatician.

  • Un om de binisor

    Vedem ca domnul Grindeanu are slabiciune la doamne doctor sau medic. Cel putin dr. Mitrofan a ramas in domeniul medical. Dar ce te faci cand un medic ginecolog, fost sef de sectie de psihiatrie, fost consilier judetean si deputat este numit consul general? Si nu oriunde, ci in Spania, la Bilbao. In comunicatul de presa al SGG se spune ca:

    ” Noile numiri în funcția de consul general au fost făcute luându-se în considerare criterii specifice acestor posturi, astfel încât reprezentarea României în afara granițelor țării să fie asigurată la un standard adecvat. Candidaturile au fost evaluate atât prin prisma obiectivelor propuse de către candidați în proiectul de mandat, cât și a modului în care aceștia s-au prezentat în cadrul interviului – ambele criterii reprezentând etape obligatorii ale Procedurii de numire a consulilor generali ai României.”

    Nu cumva in cazul doamnei Bianca Miruna Gavrilita a contat mai mult faptul ca este din PSD si din zona Timisoarei, fara a mai comenta tendentios?

  • A stricat multe combinatii de achizitii ale taranului din Falticeni si a acolitilor.Astia sunt care guitza pe aici, cei care au combinatii.Poate nu stiti dar PSD- ul e pe cai mai, doar nu credeti ca se va gasi dosarul lui Glod vreodata?!!!Adunati va catrafusele si drumu’!!!!Toti gainarii s au strans in oras!

  • AVEM MANAGER PE DOMNUL DR GLOD MIHAI, A VENIT NUMIREA. GATA CU mitrofan. S-A FĂCUT DREPTATE.

    • dr Traian G.

      E normal ca de Glod să fie numit. omul a câștigat concursul organizat de pramatia Mitrofan. Pentru tentativa de fraudă Mitrofan și țuhalul ala prost de la pesede Balaniscu trebuie trași la răspundere , dosare penale

  • dl ministru nu o mai tine nici macar in brate…. psd istii sau istul ce o tinea in/si brate ,au/afost lamentabil ,pe cale politica, desigur..Au avut scor de 2 bani in alegeri sub scorul partidului Cum s ar zice ,trag partidul la vale….dar cand iti,,umbla mintea la rece ,,culegi ce ai semanat ,vant si furtuna Cica dna menajera isi cauta un loc acum avand experience….cleaning manager sau ceva similar PE NI BIL

  • Gîsca &Alinuța Plugaru

    Dar Alinuța Cimitir și Gisca DSP ce mai fac?că sunt fete blonde ,ofertante ….bioinginera cu potențial ….

  • Nu imi e rusine nici cu Glod acu vreo cativa ani a amputat piciorul care nu trebuia la o femeie.Cu angajarile e la fel ca si blonda doar ca la el merge ori banu ori in natura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`