Prima pagină » Local » Ministrul Sorin Grindeanu a primit o biblie personalizată de la Mitropolitul Moldovei. Cel ce i-a înmânat-o nu a fost altul decât liderul PSD Iași, Maricel Popa

Ministrul Sorin Grindeanu a primit o biblie personalizată de la Mitropolitul Moldovei. Cel ce i-a înmânat-o nu a fost altul decât liderul PSD Iași, Maricel Popa

24 aug. 2022, 15:26, 4 ,
BZI.ro, în Local

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a primit o biblie cadou de la Mitropolitul Teofan al Moldovei și Bucovinei, prin intermediul şefului PSD Iași, senatorul Maricel Popa.

Liderul social-democraţilor ieşeni a făcut public acest cadou prin intermediul reţelelor de socializare.

Servilism politic: Biblie personalizată pentru ministrul Sorin Grindeanu

Fotografiile postate de senatorul Maricel Popa arată că biblia are inscripționat pe copertă numele și funcția: ”Vicepremier Sorin Grindeanu”. Astfel, Biblia, având o copertă din piele maro, i-a fost înmânată lui Grindeanu de către senatorul de Iași, Maricel Popa.

”Cred că atunci când muncești din suflet pentru oameni și pui binele acestora mai presus de toate, Dumnezeu îți călăuzește pașii!

Tocmai de aceea a fost o mare bucurie pentru mine să-i pot dărui ministrului Sorin Grindeanu, din partea Părintelui Mitropolit Teofan al Moldovei și Bucovinei, Sfânta Biblie care să-i lumineze calea și care să-i dea puterea necesară de a duce la bun sfârșit marele și importantul proiect al autostrăzii care să lege Moldova de Vestul Țării!

Întreaga regiune își pune încrederea în ministrul social-democrat să finalizeze cu bine marea lucrare și știu că Sorin Grindeanu e omul potrivit, la locul potrivit!”, a fost mesajul lui Maricel Popa.

biblia lui Sorin Grindeanu

Biblia are inscripționat pe copertă numele și funcția: ”Vicepremier Sorin Grindeanu”

Încă se mai lucrează la problemele lăsate moștenire de Maricel Popa

Într-un alt context, amintim cum Consiliul Județean (CJ) Iași a votat în ședința ordinară, din data de 27 iulie 2022, un proiect de hotărâre, prin care se suplimentează fondurile pentru drumul județean 249 D care străbate comuna Prisăcani. În această privință, vicepreședintele CJ Iași, Marius Dangă, a explicat de ce s-au creat datorii la compania de construcții care a câștigat licitația pentru acest proiect.

„Am alocat suma de 15.1 milioane de lei pentru a fi la zi cu plățile pentru constructor. Acest drum are termenul de finalizare în septembrie, anul viitor (n.r. – 2023). Constructorul a lucrat înainte, ca să zicem așa, dincolo de graficul bugetar acceptat de CJ. A trebuit să ne adaptăm și să identificăm resurse suplimentare din alte părți, din alți ani, să aducem înapoi din anul viitor, am făcut o echilibristică financiară. Deci, practic, vom fi la zi cu acest constructor”, a declarat Marius Dangă.

Amintim că în luna iunie 2022, primarul comunei Prisăcani, împreună cu viceprimarul, a cerut ajutorul Consiliului Județean Iași, cu privire la sistarea lucrărilor pentru Drumul Județean 249 D de către constructor. La acea vreme, edilul din Prisăcani cerea ajutorul lui Costel Alexe, spunând acuzator că nu s-au alocat fonduri de la Consiliu pentru acest proiect. Marius Dangă s-a arătat deschis atunci la dialog, părând că își dorește să găsească o soluție optimă asupra problemei. În cele din urmă, a găsit soluția, iar acum, drumul va fi finalizat înainte de termenul de execuție stabilit inițial.

„Din semnalele noastre, în curând, se va semna și ordinul pentru alocarea proiectelor din «Anghel Saligny», noi am prioritizat acest proiect, astfel încât constructorul se va putea apuca de îndată de lucrat restul drumului. Asigur cetățenii din Prisăcani că proiectul lor va fi finalizat înainte de termen, așa cum le-am promis când au fost în audiență la Consiliul Județean”, a completat vicepreședintele Consiliului județean Iași, Marius Dangă.

Problema pare a fi doar una dintre cele create de Maricel Popa, pe vremea când era în fruntea Consiliului județean Iași, și doar din cauză că acesta a demarat mai multe contracte pentru drumuri, fără a avea bugetul stabilit. Menționăm că acesta a lăsat o „gaură” de 28 de milioane de euro pe care actualul Consiliu încă o repară.

Acum însă, liderul PSD de Iași, Maricel Popa, a postat pe rețelele de socializare cum îi înmânează o biblie personalizată ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Comentarii
  • Ce fel de Societate ofera Biblia cu dedicatie unui politician? Doamne ce se intampla in ROMANIA GRADINA MAICII DOMNULUI? Doamne ce mai avem de patimit noi ca si popor daca asa zisii Inalti Prelati fac asemenea gesturi de umilinta?

  • Ce limbaj de lemn are vicepreședintele C.J Sunt sigur ca nu cunoaște termenii de baza din legea finanțelor publice s

  • Ce face Sfiinta Sa DANIEL de ce nu ia atitudine fata de o asemenea BLASFEMIE? Decand Biblia este Personalizata? Mitropolitul Moldovei si Bucovinei este Politician? Daca DA nu are ce cauta la Catedrala Moldovei din IASI.

  • MAI GREȚOS DECAT ATAT, NU SE POATE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *