Prima pagină » International » Ministrul rus al Apărării, internat la terapie intensivă. Ce s-a întâmplat cu Serghei Shoigu

Ministrul rus al Apărării, internat la terapie intensivă. Ce s-a întâmplat cu Serghei Shoigu

14 apr. 2022, 22:45,
BZI.ro, în International

Ministrul rus al Apărării, Serghei Shoigu, ar fi suferit un atac de cord masiv și ar fi internat la terapie intensivă, cu șanse minime de supraviețuire, arată mai multe surse din Ucraina. Informația este publicată de presa ucraineană, care îl citează pe Leonid Nevzlin.

Leonid Nevzlin este un fost co-proprietar al companiei rusești Yukos. El a primit o condamnare în lipsă la închisoare pe viață și s-a refugiat în Israel, unde trăiește de mai multă vreme.

Ce s-a întâmplat cu Serghei Shoigu, ministrul Apărării din Rusia

Conform unor informații oferite de Leonid Nevzlin, el și-a păstrat legăturile cu mediile de afaceri și politice de la Moscova și are mai multe informații despre ce se întâmplă acolo. Omul de afaceri a transmis astăzi pe rețelele de socializare că ministrul Apărării din Rusia este internat la terapie intensivă după ce a suferit un atac de cord. Se pare că situația sa este una gravă și, în cazul în care va supreviețui, ar putea rămâne paralizat.

„Shoigu ieșit din joc, poate deveni invalid dacă supraviețuiește. A avut brusc un atac de cord masiv, este la terapie intensivă, conectat la aparate”, a scris omul de afaceri pe Facebook.

Omul de afaceri mai precizează, în postarea sa, că există zvonuri conform cărora atacul de cord al lui Șoigu nu ar fi fost “din cauze naturale”, ci a fost provocat.

Ministrul Apărării din Rusia a mai lipsit luna trecută mai bine de de două săptămâni, iar presa internațională a speculat că el ar fi fost internat tot din cauza unor probleme la inimă. La finalul lunii el a reapărut cu declarații potrivit cărora principalele obiective ale operațiunii speciale au fost îndeplinite.

„În linii mari, principalele obiective ale operațiunii speciale au fost îndeplinite. A fost redus semnificativ potențialul militar al forțelor armate ale Ucrainei, ceea ce ne permite să ne concentrăm atenția și eforturile pentru atingerea obiectivului principal, eliberarea Donbasului”, a afirmat ministrul rus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *