Prima pagină » Actualitate » Ministrul demisionar Cătălin Drulă, despre ce a făcut în mandatul său de 8 luni – LIVE VIDEO
Ministrul demisionar Cătălin Drulă, despre ce a făcut în mandatul său de 8 luni - LIVE VIDEO

Ministrul demisionar Cătălin Drulă, despre ce a făcut în mandatul său de 8 luni – LIVE VIDEO

07 sept. 2021, 11:04,
BZI.ro, în Actualitate

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drula, face declaraţii de ultimă oră, după ce şi-a dat demisia din funcţie. Astfel, ministrul demisionar se laudă cu ceea ce a realizat în mandatul său de 8 luni.

 

Am făcut treabă pana in ultimul moment pana cand nu s-a mai putut din cauza unui sef toxic de Guvern. Inchei mandatul cu fruntea sus. Nu sunt omul bilantelor. Imi place să construiesc, să creez lucruri bune si să vorbească faptele despre mine. Totusi voi face o trecere in revistă a ultimelor 8 luni. a declarat Cătălin Drulă.

Voi vorbi despre proiectele pe care le lasam in continuare. Vreau să mentionez două persoane din echipa mea, secretarii de stat, Horațiu Cozma și Costin Țâra. Au gestionat cele mai grele domenii, feroviar si rutier. Am sentimentul că vom fi bine. La inceputul anului, a acestui mandat, prioritatea a fost demararea investitilor. Am realizat un record. Avem 3,7 miliarde de lei pe Fonduri Europene, în 2020 au fost 3 miliarde, in 2018 au fost investiti peste 1 miliard, in aceeasi perioadă. Unde s-au dus banii? In autostrăzi, căi ferate, infrastructura României. Am deschis nodul de mare viteză dintre A1 și A10, normal cum se face. Am reparat acea rusine nationale, Drumul Național 68 A, paralel cu sectorul lipsă din A1. Am turat motoarele la maxim pentru a finaliza proiectele Sebeș-Turda, mai lipseste lotul doi, autostrada va fi completă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *