Prima pagină » Local » Ministrul Culturii, Raluca Turcan, în campanie electorală la Filarmonica de Stat Moldova Iași – GALERIE FOTO, VIDEO

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, în campanie electorală la Filarmonica de Stat Moldova Iași – GALERIE FOTO, VIDEO

30 mai 2024, 15:58, 4 ,
BZI.ro, în Local

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, efectuează o vizită în județul Iași, în perioada 30-31 mai 2024. Cu această ocazie, ministrul culturii va efectua vizite la mai multe instituții culturale din Iași, inclusiv la Filarmonica de Stat Moldova Iași.

De asemenea, ministrul culturii va discuta cu reprezentanți ai administrației locale pentru a identifica noi mecanisme de sprijinire și de dezvoltare a sectorului cultural din județul Iași, precum și pentru a accelera proiectele deja demarate, susținute financiar de către Ministerul Culturii.

În data de 30 mai, la finalul primei zile a vizitei, ministrul culturii, Raluca Turcan, va participa la Balul Palatului, ediția a III-a, organizat la Palatul Culturii din Iași, eveniment care reunește personalități din sectorul cultural, din viața publică ieșeană și reprezentanți ai societății civile.

Vineri, 31 mai 2024, ministrul culturii va participa la conferința de presă dedicată festivalului „Serilor Filmului Românesc”, eveniment care marchează ediția aniversară a singurului festival de film din România dedicat în întregime cinematografiei autohtone, finanțat de către Ministerul Culturii.

Comentarii
  • aveti spuze la gura la cate buci pupati zilnic 🙂 zic si eu ca fapt divers

  • Evreii conduc PNL-ul si cultura la Iasi!

  • Ce tot se baga Muraru in seama ? Stiu ca este disperat dupa o functie la parlamentul european, dar nu are nici cea mai mica tangenta cu administratia publica locala. Idem si pentru Alexe, alt incompetent. Cat despre Raluca, o tuta si asta.

  • Multa mediocritate aici. Prostii Romaniei ince sa se adune in hoarde de ciordit. Madam Turcan plina de operatii estetice are mintea inecata in acid hialuronic. Hai sictir pnl Iasi. Sunteti plini de frustrati. nici pe voi nu va iubiti, piticaniilor. off Jenant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024