Prima pagină » Actualitate » Minciuni incredibile în USR Iași. Au inventat un amendament care nu a trecut prin Consiliul Județean
Minciuni incredibile în USR Iași. Au inventat un amendament care nu a trecut prin Consiliul Județean

Minciuni incredibile în USR Iași. Au inventat un amendament care nu a trecut prin Consiliul Județean

24 feb. 2020, 04:00,
Vlad Rotaru în Actualitate

Bătaie de joc la adresa locuitorilor municipiului Iași. Junii din cadrul filialei USR Iași care vor să ajungă la Consiliul Județean au ajuns să mintă pe față. Aceștia au promovat un amendament la proiectul de buget al Consiliului Județean Iași, care nu a mai fost avizat de forul deliberativ al instituției. Acesta nu a intrat pe ordinea de zi a ședinței din 17 februarie și astfel nu a mai fost luat în discuție. Însă USR Iași îl promovează ca și cum a fost avizat și adoptat.

„Prima victorie a USR Iași în Consiliul Județean! Tănasă Ștefan, capul de listă al USR Iași pentru Consiliul Județean, a inițiat un amendament la proiectul de buget prin care solicită înființarea unui fond dedicat sportului județului Iași, în sumă de 100.000 lei. Fondul este menit să sprijine și să stimuleze creșterea nivelului de activitate fizică a populației din județ. Propunerea la proiectul de buget a contribuit la alocarea sumei de 143.250 lei pentru sport, de către Consiliul Județean. Creșterea nivelului de educație și îmbunătățirea calității vieții ieșenilor din tot județul sunt pe primul loc pe lista obiectivelor viitorilor noștri consilieri USR Iași. De aceea, suntem încrezători că pornim la drum în consilii cu cei mai competenți oameni, care vor reprezenta cu demnitate și conștiinciozitate interesele ieșenilor”, susțin cei de la USR Iași.

Amendamente aprobate ale actualului CJ

Acest amendament nici un a fost luat în calcul în plenul Consiliului Județean, însă junii de a USR l-au promovat ca fiind trecut. Amendamentul a fost depus de Tănasă ca persoană fizică. Inițial au fost mai mute amendamente depuse, însă plenul CJ nu le-a mai contabilizat, în cadrul ședinței fiind avizate doar unele depuse de PSD și PMP. În niciun caz cei de la USR care se visează deja consilieri județeni nu au avut amendamente care au trecut de plenul Consiliului Județean Iași.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`