Prima pagină » Local » Mincinosul de la Mediu! Ministrul Mircea Fechet și-a pus la dispoziție numărul de telefon pentru români. Surpriză, mobilul este închis
Mincinosul de la Mediu! Ministrul Mircea Fechet și-a pus la dispoziție numărul de telefon pentru români. Surpriză, mobilul este închis

Mincinosul de la Mediu! Ministrul Mircea Fechet și-a pus la dispoziție numărul de telefon pentru români. Surpriză, mobilul este închis

27 aug. 2024, 02:00,
Gabriela Rusu în Local

L-am prins cu minciuna pe ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor. Politicianul PNL, Mircea Fechet, s-a lăudat pe internet că le stă la dispoziție, personal, românilor care doresc să facă sesizări cu privire la derularea programului SGR. Acesta a transmis chiar și un număr de telefon, unde pot fi transmise sesizările, însă, surpriză. Reporterii BZI au apelat numărul de telefon pentru a vedea dacă este valid și au constatat că telefonul este închis.

Ministrul Mircea Fechet a închis telefonul pentru români

Românii și reprezentanții magazinelor pot transmite reclamaţii, sugestii şi observaţii despre funcţionarea Sistemului Garanţie-Returnare direct prin aplicaţia WhatsApp către ministrul Mediului Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet. Anunțul a fost făcut astăzi de ministrul Mediului, pe pagina sa de socializare, Facebook, postarea fiind însoțită și de numărul de telefon. Astfel, reporterii BZI au apelat numărul respectiv pentru a vedea dacă este funcțional, însă, surpriză, telefonul era închis. Pentru a elimina orice suspiciune, reporterii BZI au apelat numărul de pe mai multe telefoane, însă au dat de aceeași situație.

„Începând de săptămâna trecută, Ministerul Mediului – România a pus la dispoziția publicului un număr dedicat pentru sesizarea prin #Whatsapp a neregulilor, privind preluarea ambalajelor SGR. Am ales să mă implic direct în soluționarea sesizărilor de la cetățeni. Sesizările pot fi transmise prin Whatsapp, la numărul 0726715142”, a scris Mircea Fechet pe pagina proprie de socializare.

Numărul de telefon a fost pus la dispoziție încă de pe data de 22 august 2024, iar, potrivit ministrului Mircea Fechet, până acum, zeci de români au trimis mesaje.

„Cred că cel mai bun mod prin care facem România mai curată, în fiecare zi, este folosindu-ne de Sistemul Garanţie-Returnare. Din acest motiv, încercăm ori de câte ori avem ocazia să ne asigurăm că toată lumea ştie ce are de făcut şi, mai ales, de faptul că cetăţenii, românii, sunt trataţi cu respect şi cu respectarea legii. Mă bucur foarte mult că românii aleg şi această cale de a comunica cu noi. Văd că acest număr de telefon, dacă mă uit la numărul de mesaje, e din ce în ce mai popular şi încurajez pe toată lumea să-l folosească. Vreau să vă asigur că facem toate eforturile ca SGR să funcţioneze din ce în ce mai bine şi, spun eu, acesta funcţionează din ce în ce mai bine, de la o zi la alta”, a spus Fechet, pe Facebook.

Potrivit datelor furnizate de către autorități, până în luna august 2024, au fost colectate 1,3 miliarde de ambalaje prin sistemul de Garanție – Returnare.

L-am prins cu minciuna pe ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor. Politicianul Mircea Fechet s-a lăudat, pe internet, că le stă la dispoziție, personal, românilor care doresc să facă sesizări cu privire la derularea programului SGR. Acesta a transmis chiar și un număr de telefon, unde pot fi transmise sesizările, însă, surpriză. Reporterii BZI au apelat numărul de telefon pentru a vedea dacă este valid și au constatat că telefonul este închis.

 

 

 

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`