Prima pagină » Cancan » Mimi Brănescu și Mirela Oprișor, amintiri din studenție. I-a dat papucii după o poveste de amor
Mimi Brănescu și Mirela Oprișor, amintiri din studenție. I-a dat papucii după o poveste de amor

Mimi Brănescu și Mirela Oprișor, amintiri din studenție. I-a dat papucii după o poveste de amor

09 iun. 2021, 13:19,
în Cancan

Mimi Brănescu și Mirela Oprișor formează un cuplu în viața reală, dar și profesional, ținând cont că el este scenaristul serialului Las Fierbinți, în care soția sa face un rol spumos. Cei doi se cunosc din perioada studenției și chiar au avut o relație la acea vreme. Însă s-au despărțit și fiecare și-a văzut de viața lui, reîntâlnindu-se după aproape zece ani, câns s-au și căsătorit.

Dacă pe Mirela Oprișor o cunoaște o țară întreagă, grație rolului din Las Fierbinți, nu același lucru putem spune despre soțul ei. Mimi Brănescu este nimeni altul decât scenaristul serialului fenomen de la Pro TV. De asemenea, tot el este cel care a creat rolul personajului Aspirina, prostituata satului, special pentru soția sa. Despre această poveste, Mirela Oprișor își aduce aminte cu plăcere și spune că și-a dorit de la început să facă parte din proiect.

„L-am rugat pe Mimi să scrie ceva şi pentru mine. El a zis: «ce personaj să-ţi găsesc eu ţie într-un sat?» «O doctoriţă, de exemplu». Şi el a zis: «bine, aşa facem». După câteva săptămâni, mi-a dat să citesc ce-a scris…”, spune interpreta Aspirinei.

Mimi Brănescu și Mirela Oprișor s-au iubit în studenție

Cei doi s-au întâlnit când amândoi au dat examen la teatru. Atunci, Mirela Oprișor a trebuit, la cererea profesorilor din comisie, să-și aleagă un coleg căruia să-i spună o poezie. Și l-a ales tocmai pe tânărul viitor student Mimi Brănescu. Tot ea a fost cea care l-a abordat mai apoi și astfel între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste.

„L-am agățat în gangul facultății și i-am zis că el e băiatul căruia i-am zis o poezie la examenul din facultate. Și am băut o cafea împreună. Așa a început totul. Dar cred că nici n-am văzut pe cine am tras la examen, pentru că eu sunt mioapă. Lui i-am spus că l-am văzut și l-am ales. Așa am intrat la facultate, am fost colegi, eu într-o clasă, el într-o clasă. Am avut o poveste de amor după care, că să zic așa, pe românește, i-am dat papucii. Și ne-am reîntâlnit, după opt ani, și cred că ne căsătoream a două zi. Ne-am văzut și noi de viața de student, ne-am reîntâlnit și am devenit o familie”, a povestit Mirela Oprișor în cadrul podcastului lui Andi Moisescu.

Cum stă Mirela Oprișor la capitolul copii

Dacă rolul prostituatei Aspirina i-a adus o binemeritată celebritate pe micile ecrane, în viaţa de zi cu zi, Mirela Oprişor este total diferită. Ea și scenograful Mimi Brănescu au o căsnicie fericită, iar din mariajul lor a rezultat o fiică – Ana. Despre venirea pe lume a fetiței, Mirela Oprișor are o poveste inedită. Cât a fost însărcinată, timp de șapte luni ea și soțiul ei știau că urmează să ai bă un băiat. Aveau și numele ales – Petru -, iar când au aflat că vor avea fetiță au rămas surprinși deoarece nu aveau pregătit un nume…

„Ana ne-a făcut o mare surpriză. Timp de șapte luni am știut că îl vom avea pe Petru. Și acum îmi amintesc momentul nașterii. Cred că întregul personal al spitalului era în jurul meu, chiar și un psiholog, pentru că nimeni, nicio clipă, nu s-a așteptat să nasc o fată”, își amintește ea cu emoție.

În altă ordine de idei, Mimi Brănescu și Mirela Oprișor formează un cuplu atipic, dar foarte îndrăgit…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *