Prima pagină » Local » Miliţienii, în frunte cu Adelin Mihalache, stau ca ‘hoții’ în boscheți în Bucium cu pistolul radar. Stau să mai ‘ciugulească’ câte un permis pe un teren proprietate privată! – GALERIE FOTO

Miliţienii, în frunte cu Adelin Mihalache, stau ca ‘hoții’ în boscheți în Bucium cu pistolul radar. Stau să mai ‘ciugulească’ câte un permis pe un teren proprietate privată! – GALERIE FOTO

27 oct. 2023, 18:03, 31 ,
BZI.ro, în Local

Un nou tip de milițieni rutieri a apărut în Iași. Ei sunt milițienii boschetari, polițiști care stau în boscheți cu un pistol radar care NU este omologat. Aceștia stau în boscheți, împărțind legea după bunul plac.

În zona Bucium, există în aceste momente câteva specimene care fac de rușine uniforma poliției, patru indivizi care pur și simplu încalcă legea, intrând pe un teren deținut privat fără a avea acordul proprietarului. Întrebat, unul dintre polițiști a spus că conducerea inspectoratului i-a pus să stea în acel loc.

Patru milițieni de tip boschetari intră pe un teren privat! Când dosar penal?

Dacă ar exista justiție în Iași, acești patru milițieni rutieri, cum e polițistul Adelin Mihalache , ar trebui să se trezească instant cu un dosar penal pentru încălcarea ilegală a proprietății private. Vorbim despre agenții de poliție care pur și simplu s-au ascuns în boscheți pentru a sta cu pistolul radar la pândă. Asta în contextul în care acțiunea în sine este ilegală pentru că pistolul radar nu este omologat.

Ba mai mult, vorbim și despre faptul că orice șofer care este prins cu viteză poate da în judecată Poliția Rutieră și își poate recupera permisul sau i se va anula amenda. Ce înseamnă asta? Statul român pierde bani prezentându-se la procese tocmai pentru că specimenele prezentate în poze nu respectă legea.

Cine este statul român? Cine pierde bani? Cetățenii pierd bani pentru că cetățenii plătesc taxe și impozite, nu polițiștii în cauză care ar trebui să aibă instant dosare penale și să fie cercetați disciplinar. Acești milițieni ar trebui să stea la dirijat circulația în municipiu și să asigure fluidizarea traficului.

ZECI DE MORȚI pe șoselele din Iași! Milițienii boschetari nu au auzit de prevenție

Una peste alta, Poliția Rutieră și-a făcut o obișnuință din a da amenzi șoferilor care sunt neatenți. Asta în contextul în care NU există nicio acțiune de prevenție. În doar câteva luni, pe șoselele din Iași au murit ZECI de persoane! Doar în cursul zilei de ieri, 26 octombrie 2023, au fost înregistrați doi morți într-un carnagiu petrecut la câțiva kilometri de municipiu.

De ce nu există prevenție?

Vă întrebați de ce nu există prevenție? Treaba este una simplă. Toată problema pornește de la vârful Poliției Române, pentru că există o directivă de a se aplica amenzi. Nefiind bani pentru salariile așa-zișilor polițiști-boschetari, conducătorii au dat ordin pe unitate să se dea cât mai multe amenzi.

Zis și făcut! La nivel de mârlan care stă în mașină la pândă pe un teren privat nu există altceva decât amendă. Acesta NU a auzit niciodată de o mustrare sau de un avertisment verbal atunci când situația nu este una gravă. În concluzie, chiar dacă problema nu poate părea una extremă, ea este des întâlnită pe străzile din România. Este o pată rușinoasă la adresa Poliției Române! O pată care nu se va putea lua niciodată decât prin sancțiuni disciplinare imediate!

Notă: Cotidianul BZI a scris în dese rânduri atât despre abuzurile polițiștilor care au salarii mari din banii cetățenilor, iar ei nu muncesc deloc pentru a ajuta comunitatea. Întotdeauna când un polițist este bătut se dă o lege, dar un polițist când comite un abuz la adresa cetățenilor, nimeni nu spune nimic. Trebuie eradicată ideea că polițistul este suprem în țara asta. Este un om în slujba legii care trebuie să-și facă datoria. Mai vezi câte unul la Sindicatul Polițiștilor care vorbește ca un tonomat de drepturile pe care ar trebui să le aibă polițiștii, dar nu trebuie uitat că mulți dintre ei sunt milițieni. BZI.RO NU va renunța niciodată în a informa corect cetățeanul, indiferent de presiunile la care este supus! Vom reveni!

Comentarii
  • Într-o țara civilizată, n-ai să vezi așa ceva.
    La noi, la bananiera, merge ș-așa.

  • L-ați făcut vedeta și pe fiul fostului primar!!

  • De ce nu stau pe Letcani , pe drumul unde MOR oameni, unde toti ZBOARA cu masinile pe acolo. Acolo sa stea. Unde sunt cand mor oameni din cauza unor idioti cu permis??????????????

  • Milițică nu trebuie să se mai deghizeze în boschet. Se vede că este incapabil 

  • Pt gaborii camuflati: sa va iau in aer pe toti, pe tot neamul vostru incepind cu femeile si reminind cu ce aveti voi mai scump pe lume!!!
    A lua in aer=A va foote, asta inseamna

  • Polițiști boschetari. Numai la noi așa ceva…

  • Pt Rebegea si Tudorica.Daca tot emanati atata bucurie ca stau cocotati prin copaci sa parleasca soferii la buzunar,va recomand cu maxima urgenta sa veniti in intersectie la Podu Ros in fiecare zi dupa ora 16 si in Tg Cucu la dirijat circulatia si voi fi si eu bucoros ca sofer ca voi traversa intersectia in 2-3 minute nu in 40 min si in acest fel toata lumea este fericita.Eu sunt fericit ca fac economie la combustibil si tu ca economia facuta de mine o voi redistribui la sfarsit de luna in amenda.Cu !!!TOT RESPECTUl!! te astept la dirijat circulatia in Podul Ros!!!

  • Bă Rebegea!
    Nu mai manca rahao!
    Vede-te-as coborand si urcand Buciumul zilnic cu 30 kmph…cu viteza legala!

  • bufonul de la ateneu!

    bravo pt articol!!!!

  • Pt Rebegea si Tudorica.Iti recomand sa iei pistolul radar si sa vii in fiecare dimineata la ora 6.45-8.30 si sa fii in Bucium de la Trei Sarmale si pana la intersectia Granit din Bularga si de la rond vechi CUG pana dupa Podul Ros si tot ce culegi la pistolul radar sa traiesti tu si famiiia ta cu acei bani.Atata carne vei primi de la toti participantii in trafic ca nu va incapea in frigiderul tau,de va trebui sa iti deschizi firma de carmangerie.La mangleala pe romaneste cu pistolul sunt buni dar la dirijat traficul ba?

  • Am auzit ca lui Adeline ii place sa fie mare și negru! Unii mai zic că și pe la secție se mai încurcă cu câte unu

  • Acești gabori ar trebuie demiși în secunda 2.

  • Voi nu înțelegeți ca Adelinei ii place în boscheți. De asta și sta asa

  • Vicente Del Bosque

    Boschetăreală românească

  • Milițian de Tătărași

  • Daca-i prind le dezumflu rotile…

  • Da de Razvan Filip de ce nu va luați ??? Sa dus cu mașina poliției sa impresioneze o fata pana la Harlau a plimbat-o prin oraș și când la întrebat respectiva cum de ești cu mașina de poliție și nu cu cea personală ea spus ca lui nu are nimeni ce săi facă nimic pentru ca e venit din Brașov sa facă ordine și să-l destituie pe D Șoric !!! Ba mai mult daca ajunge in locul lui șef,sau adjunct de șef poliție,o angajează și pe ea la birouri si o face polițista !!! Se lauda peste tot ca are relatii la Bucuresti si nu are nimeni ce săi facă !!!

  • Cine este mihalache adelin? Vrem date.

  • da nu mai bine ar monta radare fixe in zonele unde se intampla frecvent accidente iar respectivii politisti ar face o alta munca de prventie ca tot se plang ca nu au personal?

  • Fimeia(concubina) lui Răzvan Filip are servis auto in zona industrială , iar pe toți care s nemulțumiți de serviciile ei și vor sa i facă reclamație ii amenință cu barbatasu gabor ca le ia permisele. Uitati va și pe internet sa vedeți ce recenzii are. Mai mult electricianul de acolo a vrut sa și dea demisia , iar doamna patroanca care mai lucrează și la Socola și pleacă când vrea ea de la servici și sta la servis l a amenințat cumva dacă pleacă pieton scrie pe el. Astea nu le mai sesizează nimeni

  • Asta e situatia in Iasi. Conducerea de la rutiera are principala vina. Niste analfabeti cu aere, de parca prostia nu ar fi destul. Despre preventie ce sa mai vorbim. Nu exista.

  • Cine este Comandantul Politie Rutiere Soric????… Este acelasi politist adus de la Piatra Neamt – pentru ca favoriza in mod continuu si deliberat interlopii ???? ( vezi filmarea: ..” …ce sunt camatari???… niste oameni onesti si ei..”… – autor comandant SORIC Piatra Neamt)… Este de asteptat ca in acest caz politistilor sa li se ceara sa stea in boscheti ca hotii ….

  • Razvan Filip asta nu are nimeni ce săi facă și D Șoric șeful lui nu se ea de el pentru ca ii este frica !!! Omul este venit din Brașov și a spus ca nimeni nu are ce săi facă nimic pentru ca are relații la București !!! Așa ca de asta se bazează concubina lui !!!

  • Cine este Comandantul Politie Rutiere Iasi, dl Soric????… Este acelasi politist adus de la Piatra Neamt – pentru ca favoriza in mod continuu si deliberat interlopii ???? ( vezi filmarea: ..” …ce sunt camatari???… niste oameni onesti si ei..”… – autor comandant SORIC Piatra Neamt)… Este de asteptat ca in acest caz politistilor sa li se ceara sa stea in boscheti ca hotii ….

  • Acest Filip Răzvan, într-adevăr, are un tupeu de interlop..niște figuri..are și moaca aia de bătăuș de scara blocului, asta până se găsește vreunul sa-i spargă” tencuiala” aia de rotweiller!Deja e luat în ” lunetă ” de băieții cu atributii, cei cu ochișori albaștri.

  • surioara lui

    ce moaca de pedofil are Mihalache,,oare asa l-a facut maica-sa sau inca inainte de a se naste arata in acest felmama lui ma

  • Piele de pork și Parraiala cei mai slabi și incompetenți

  • O mizerie de om acest Razvan Filip care se bazează ca ii are pe toți șefii la mâna lui așa cum se lauda peste tot și nu are nimeni nimic ce săi facă !!!De asta concobina lui taie și spânzura in numele poliției rutiere !!! Cum frate sa te duci din Iași la Harlau cu mașina de servici fără ordin de servici și fără un act sa te dai mare ca nu are nimeni ce să-ți facă ca tu ești un parvenit trimis din Brașov sa spionezi ce se face la politia Rutiera Iași și sa nu primesti nici o sancțiune !!!Se mai și lauda peste tot și el și nevastă-sa ca comandantul poliției își face mașinile la service-ul lui femeisa și îi amenita pe toți ca le ea permisul daca fac vreo reclamatie !!!

  • Ce bună-i sorsa și ce aș…

  • Pricepe Emilian

    Adevărul e ca probabil vi s a luat permisele și acum aruncați cu mizerii pe toată lumea deși mizerabilii sunteți voi și mai mult de atât ziarul e presa de mizerii.

  • Curvarul și bețivanul de la poliția rutieră Filip . Era o postare cu una care a postat pe Facebook discuțiile sexuale și poze cu organele genitale ale organului … De ce nu vorbiți și de bețiile din sediu de la ei și pleacă toți cu mașinile băuți dar nouă ne face dosar penal…
    Să se uite șefii pe camere și să vadă când se fac băute în sediul poliției. Știți ca acest Filip a lovit și mașina lui băut fiind dar au dispărut detaliile repede ca soția lui a știut cum să facă și l-a scos din rahat? Mai faceți căutări..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024