Prima pagină » Actualitate » Militarul care nu s-a putut urca pe cal la parada de 1 Decembrie, anchetat de procurori – VIDEO

Militarul care nu s-a putut urca pe cal la parada de 1 Decembrie, anchetat de procurori – VIDEO

15 dec. 2021, 11:09,
Elena Nicoleta BUJOR în Actualitate

Bărbatul care a căzut de pe cal la parada de 1 Decembrie organizată în Bucureşti este anchetat de procurori. Superiorii acestuia afirma că atât jandarmul care a comis greşeala, dar şi un alt coleg de-al său au primit „presupunerea rezonabilă” că ar fi săvârşit o infracțiune.

Mai mult decât atât, cei doi vor fi daţi în judecată şi oligati să achide daune morale pentru că au stricat într-o manieră ridicolă imaginea Jandarmeriei Române. Imaginile cu bărbatul care a alunecat în timp ce încerca să se urce pe şa au devenit virale pe internet, iar în acest context instituţia a demarat la acel moment o anchetă internă.

Jandarmul care nu se putea urca pe cal, la parada de Ziua Naţională a României, nu a fost instruit

În urma demarării anchetei interne, potrivit unor surse, militarul nu ar fi fost instruit pentru a putea participa la parada dedicată Zilei Naţionale a României. Procurorii vor stabili dacă bărbatul ştia să intruiasca un cal.

De asemenea, nu este exclusă posibilitate ca jandarmul să fi consumat băuturi alcoolice. Acesta, la acel moment, nu a fost testat cu aparatul alcooltest.

Direcţia de Jandarmi a sesizat Parchetul militar în ceea ce priveşte incidentul ridicol produs de 1 Decembrie cu jandarmul care a căzut de pe cal. Dosarul a ajuns luni, 13 decembrie 2021, la Parchetul militar şi a fost înregistrat.

S-a deschis dosar pentru încălcarea regulilor de însoţire şi securitate.

Imagini ajunse virale cu un militar care nu se poate urca pe cal, de 1 Decembrie

În data de 1 decembrie 2021, Ziua Naţională a României, s-au înregistrat scene demne de cascadorii râsului în timpul pregătirilor paradei de 1 Decembrie. Un militar încearcă să se urce pe cal, dar cade, în nordul Capitalei.

Un cetăţean aflat în zona a decis să imortalize întregul moment și imaginile au ajuns virale pe conturile de socializare.

În videoclip putem observa cu bărbatul încearcă să se urce pe cal, dar se dezechilibrează și cade de câteva ori. Chiar și calul s-a speriat de momentul în care militarul își pierde echilibrul. Colegul său a încercat să intervină, dar fără succes.

Paradă militară de râsul lumii și la Cluj-Napoca

Imagini de-a dreptul ridicole au fost surprinse la defilarea de 1 Decembrie și în Cluj Napoca! Jandarmii care s-au regăsit în blocul de paradă care a trecut prin fața zecilor de mii de clujeni adunați să sărbătorească Ziua Națională a României au bătut pasul de defilare în bătaie de joc.

La minutul 2 al filmării pe care v-o prezentăm în cele ce urmează, se observă clar cum luptătorii în bleu-jandarm nu se sincronizează atunci când salută, iar unii nici nu ridică brațul. Plutonul de jandarmi a fost singurul dezorganizat de la parada din Cluj Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *