Prima pagină » Cancan ultimă oră » Milionarul Sebastian Dobrincu și cântăreața Ioana Ignat s-au logodit! Artista a primit o bijuterie superbă

Milionarul Sebastian Dobrincu și cântăreața Ioana Ignat s-au logodit! Artista a primit o bijuterie superbă

15 feb. 2022, 19:47,
în Cancan ultimă oră

Chiar de 14 februarie, tânărul și-a făcut curaj și a decis să-i adreseze artistei marea întrebare, la care a răspuns, în mod evident, afirmativ, amândoi fiind îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt.
Vestea cea mare a fost anunțată pe Instagram chiar de tânără, acolo unde a publicat și o imagine cu superba bijuterie.

Cei doi și-au mai oferit o șansă, iar acum au decis să facă un pas foarte important

Cu toate că cei doi au întâmpinat, de-a lungul relației, mai multe obstacole și chiar au ajuns să se despartă la un moment dat, și-au regăsit puterea de a continua pe același drum.
În luna iulie a anului trecut, Ioana și Sebastian anunțau că nu mai formează un cuplu, asta după doar patru luni de relație, veste care a venit ca un șoc pentru că toți știau că se înțeleg de minune și de multe ori au fost suprinși în public, în ipostaze tandre.

Lucrurile s-au schimbat între timp, căci cei doi și-au mai oferit o șansă, iar acum au decis să facă un pas foarte important, și anume să se căsătorească.

„Se întâmplă…”, a fost mesajul pe care l-a scris Ioana Ignat alături de fotografia cu inelul de logodnă primit din partea lui Sebastian Dobrincu.

Ioana Ignat, despre experiențele ei amoroase: „A fost un haos în viața mea”

Înainte de relația pe care a avut cu Sebastian Dobrincu, Ioana Ignat a declarat că a suferit foarte mult din cauza fostei legături pe care a avut-o cu un băiat.

„Am slăbit tare. A fost un haos în viața mea. M-am dezîndrăgostit, atât timp cât pui în balanţă lucrurile şi îţi dai seama ce este pozitiv şi negativ. Nu pot să stau sa mă gândesc la toate lucrurile şi atunci mă trezesc că trebuie să mă desprind. Nu vreau să am grija a nimic, eu am nevoie de un bărbat pentru că eu sunt o femeie.

Şi se simte prin muzica mea. E cel mai uşor să te dezîndrăgosteşti. Atunci când văd că nu faci nimic bun… Nu am avut timp să sufăr. Nu am simţit vreo durere. Au fost momente de conştientizare şi am zis că trebuie să mă ocup de mine. Vreau să fiu tot anul în trending” , a spus artista.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *