Prima pagină » Radio » Actualitate » Milionarul Dan Șucu are patru copii care-i seamănă perfect. Cu ce se ocupă băiatul cel mare

Milionarul Dan Șucu are patru copii care-i seamănă perfect. Cu ce se ocupă băiatul cel mare

02 dec. 2022, 11:07,
BZI.ro, în Radio

Cunoscutul „leu” Dan Șucu are patru copii din cele două mariaje, două fete și doi băieți, care îi seamănă foarte bine. Pe lângă afacerile cu mobilă, care l-au făcut celebru în România, acesta este și acționar la Rapid. Iar cea mai mare bucurie a lui Dan Șucu este probabil faptul că băiatul cel mare a semnat un contract cu clubul finanțat de tatăl său.

Dan Șucu, în vârstă de 59 de ani, este supranumit „milionarul care a mobilat România”, datorită afacerilor sale cu mobilă. Dincolo de averea pe care o are, cea mai mare bogăție a lui sunt cei patru copii, cele două fete cu Camelia Șucu și cei doi băieți cu Diana Șucu, fostă Lăscărescu. Însă acționarul de la Rapid are și satisfacția că băiatul cel mare este fotbalist și a semnat cu clubul pe care el îl finanțează.

Milionarul Dan Șucu are patru copii care-i seamănă perfect

Dan Șucu a devenit tot mai vizibil pe micul ecran, odată cu emisiunea „Imperiul leilor” de la Pro TV. Și pe rețelele sociale este activ, dar aici se cunoaște mâna soției sale, care se ocupă de promovarea afacerii cu mobilă și nu numai. Tot ea are grijă să le arate prietenilor și fanilor cum e viața familiei, publicând poze de mii de like-uri. În prezent ea se ocupă de afacerea familiei și de cei doi băieți adolescenți, care sunt bucățică ruptă din tatăl lor.

Zilele trecute, de Sfântul Andrei, Diana Șucu a publicat pe Instagram un mesaj de „La mulți ani” pentru fiul ei cel mic, Petru Andrei Cristian, în vârstă de 14 ani. Juniorul este leit tatăl lui.

„Să fii sănătos și fericit toată viața ta, iubitul meu drag! Îți doresc să porți cu responsabilitate și mândrie numele de Andrei! Te iubesc infinit!”, a scris mămica.

Diana și Dan Șucu au împreună doi copii, pe Dan Matei (16 ani) şi pe Petru Andrei Cristian (14 ani). Sunt doi flăcăi chipeși, manierați, educați și pasionați de matematică. Au toate șansele să ducă mai departe, cu succes, afacerile familiei. În plus, Andrei face fotbal de performanță, iar acum 3 luni a semnat primul contract de profesionist cu clubul Rapid și activează la U17.

„Felicitări, iubitul meu copil! Ai semnat primul contract din viața ta! Tatăl tău, fratele tău și eu, mama ta, suntem extrem de mândri de tine! Te iubesc infinit și îmi doresc ca Dumnezeu să te iubească și el! Îți doresc să ai drum drept și lumină, iubitule!”, i-a urat, atunci, Diana Șucu.

Dan Șucu are două fiice superbe cu Camelia Șucu

Dan Șucu și Diana Lăscărescu au făcut cununia civilă în aprilie 2007, iar nunta în luna octombrie a aceluiași an, amândoi fiind la a doua căsătorie. Omul de afaceri Dan Viorel Șucu a trecut printr-un divorț care l-a costat 37,5 milioane de euro, după despărțirea oficială de Camelia Șucu, cu care are două fete, Cristina și Ioana. Cele două fiice sunt absolut superbe, iar dacă Cristina seamnă mult cu mama ei, Ioana este Dan Șucu în întregime. Dan Șucu avea 21 de ani când s-a căsătorit prima oară și a divorțat în 2007.

La rândul ei, Diana Lăscărescu s-a căsătorit prima dată de tânără, la doar 19 ani, iar mariajul ei cu omul de afaceri Cezar Lascărescu (decedat în 1999) a durat opt ani.

„Părinţii mei au fost foarte supăraţi când m-am căsătorit pentru că eram prea tânără, dar eram îndrăgostită şi s-au resemnat. Am stat măritată 8 ani de zile, am divorţat şi l-am cunoscut pe Dan, soţul meu actual”, declara ea în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *