Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mikey Rourke, de nerecunoscut. Cum a ajuns să arate idolul femeilor

Mikey Rourke, de nerecunoscut. Cum a ajuns să arate idolul femeilor

15 iul. 2021, 16:30,
în Cancan ultimă oră

Înaine era un actor de succes, idolul femeilor chiar. Acum însă arată complet schimbat. Este vorba despre actorul principal din filmul „9 1/2 Weeks” (9 săptămâni și jumătate), Mikey Rourke are multe cicatrici pe fată. Unele sunt de la loviturile din timpul meciurilor de box, pe când era pugilist. Altele sunt o urmare a operaţiilor estetice.

Starul de la Holly wood a ajuns la 68 de ani, dar cariera aproape că i s-a prăbuşit. Ultimul moment remarcabil l-a trăit în anul 2009, când a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din „The Wrestler”. Acum însă nimic din el nu mai aminteşte de fostul pugilist, devenit actor.

Mikey Rourke, la un pas de suicid

La un moment dat a şi dezvăluit motivul pentru a făcut mai multe operaţii estetice.

„Cel mai mult mi-am dorit să-mi refac fața în urma loviturilor primite la box. Dar nu am mers la persoana potrivită pentru a mi-o reconstrui. Am avut nasul spart de două ori. Am avut cinci operații la nas și una la obrazul distrus”, a spus el.

„Mi-au luat cartilaj de la ureche pentru a-mi putea reconstrui nasul, apoi au urmat alte intervenții, pentru că țesutul nu se vindeca, a fost una dintre cele mai dureroase operații pe care le-am făcut”.

Mai mult, a fost sincer până la capăt şi a recunoscut că a avut probeme cu băutura şi drogurile.

„Faptul că mi-am distrus cariera nu a avut legătură cu drogurile și alcoolul. A fost vorba despre atitudinea mea. Am susținut că actoria nu este un job pentru un om adevărat”.

Rourke a fost la un pas să îşi ia viaţa, dar credinţa, el fiind catolic, l-a ajutat să treacă peste multe momente critice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *