Prima pagină » Stiri si curiozitati » Mikasa Ackerman. Personajul din seria anime

Mikasa Ackerman. Personajul din seria anime

15 mart. 2022, 10:31,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Numele de Mikasa Ackerman este destul de cunoscut în lumea fanilor anime. Aceasta se află foarte des în preajma protagonistului și face cu greu față provocărilor ce apar la tot pasul.

Mikasa Ackerman alături de Armin Arlert se află mereu în preajma protagonistului. Povestea ei este una tragică, datorită faptului că aparține unei familii sărace, casa în care locuiau se afla într-un loc retras. În una din zile, familia acesteia cade victima unor traficanți de oameni, iar după ce părinții ei sunt uciși, într-un moment salvator apare Eren Jaeger ce din instinct îi înjunghie pe atacatori, deși la vremea respectivă cei doi aveau vreo 9 ani.

Chiar dacă situația în care se află Mikasa este una destul de dificilă, faptul că tatăl lui Eren ia decizia de a o adopta, reprezintă o alinare prin toată suferința de care a avut parte până acum. Dar nici aici nu va fi liniște pentru mult timp, căci urmează invazia titanilor și toată alinarea sufletului ei se spulberă. Reușind alături de Eren să supraviețuiască, acesta devine singura ei familie pe care trebuie să o protejeze până nu rămâne părăsită din nou.

privire ciudata

Din punctul multora de vedere Mikasa a devenit mai rece

Seria anime este una foarte reușită, iar întâmplările din cadrul ei duc cu gândul la multe lucruri, dar cu siguranță nu la clișeu. Acest anime poate fi urmărit pe platforme precum Crunchyroll, Netflix, dar și multe altele. Numărul de episoade este unul mare, iar sezonul final, 5, este încă în curs de apariție.

Mikasa Ackerman. Aspectul și atitudinea

Mikasa este mai înaltă decât Eren și acționează mereu spre a îl ajuta, fiind peste tot o soră mai mare foarte protectivă. Părul nu este unul lung ce atrage atenția, și-l menține scurt și sobru pentru a nu ieși în evidență sub nicio formă. Iar, pe mâna acesteia se poate observa un tatuaj cu simbolul Azumabito, un singur element ce o duce cu gândul la originile ei. Tatăl ei aparținea clanului Ackerman, iar aici apare o legătură între ea și liderul forțelor militare, Levi Ackerman.

armin arlert si mikasa

Alături de Armin, cei doi sunt cei mai buni prieteni ai lui Eren

Înainte de a se întâmpla tot evenimentul cu traficanții de oameni și mutarea în familia Jaeger, aceasta se remarcă peste tot ca fiind un copil deschis și foarte gentil. Dar faptul că toată lumea din jur știa că se află într-o situație dificilă, dar totuși zâmbeau prefăcându-se că totul este în regulă, a făcut ca gândul pur al unui copil să fie înconjurat de multă anxietate. Iar personalitatea ei devine treptat una mai calmă, deși mulți o consideră rece.

Mikasa și relația ei cu Eren Jaeger

Mikasa încă din perioadele fragede ale copilăriei s-a dovedit a fi o persoană foarte perceptivă în ceea ce înseamnă lumea din jur. Aceasta este conștientă de cruzimea ce se întâmplă în natură și a urmărit cu multă atenție cum prădătorii vânează și ucid prăzile mai slabe decât ei. Iar această viziune a prins și mai multă formă atunci când a văzut că se aplică și în cazul oamenilor. Aceeași viziune asupra lumii pe care o dezvoltă și Kaneki Ken.

Relația pe care a Mikasa Ackerman a format-o cu Eren este fără niciun dubiu, cea mai importantă relație pe care o are și o ajută să fie ea însăși. Chiar dacă situațiile trec din rău în mai rău, faptul că acesta este încă alături de ea, ținta și ceea ce vrea să facă cu viața ei este foarte clar. Aceștia doi s-au influențat și încurajat unul pe celălalt spre a merge mai departe. Eren este și cel ce i-a spus pentru prima dată că nu are nicio șansă de a supraviețui dacă nu luptă pentru asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *