Prima pagină » Cancan » Mikaela, fiica Iuliei Albu, intervine în scandalul momentului. Ce i-a trasmis Alinei Ceușan

Mikaela, fiica Iuliei Albu, intervine în scandalul momentului. Ce i-a trasmis Alinei Ceușan

25 oct. 2024, 09:14,
Radu Vasiluță în Cancan

Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, intervine în scandalul momentului, publicând un mesaj cu privire la gestul reprobabil al Alinei Ceușan. Influencerița a scandalizat opinia publică după ce s-a pozat cu picioarele pe balustrada unei loje de la Teatrul Odeon. Una dintre cele mai vehemente voci cu privire la imaginea scandaloasă a fost cea a Oanei Pellea, dar ecourile încă nu s-au stins.

Scandalul care o are în centrul atenție pe Alina Ceușan a pornit de la o fotografie postată în mediul online. În imaginea respectivă, influencerița și-a pozat picioarele întinse pe balustrada unei loje a celebrului Tetru Odeon. Gestul ei a provoca o furtună de reacții negative în online. La scurt timp după postarea imaginii, Oana Pellea i-a bătut obrazul blondinei pentru această lipsă de respect față de un loc cu atât de multă încărcătură culturală, potrivit Cancan.

Mikaela, fiica Iuliei Albu, intervine în scandalul momentului

La doar 15 ani, fiica Iuliei Albu îi dă lecții de viață Alinei Ceușan! Mikaela a comentat și ea scandalul cu Oana Pellea. Iată ce mesaj inteligent a publicat fata lui Mihai Albu pe rețelele de socializare!

Alina Ceușan a încercat să calmeze spiritele, însă reacția ei nu a fost pe placul tuturor. Surpriza a venit însă de la Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, care a intervenit în acest subiect cu un mesaj postat pe contul ei de Instagram. Adolescenta a dat o lecție de maturitate.

„Nu sunt încă influencer. Dar când voi fi, știu sigur ca nu îmi voi cere iertare prin «am greșit… DAR». Îmi voi cere așa: «am greșit. Îmi pare rău». Nu este greu să îți ceri iertare dacă îți pare cu adevărat rău de ce ai făcut.

Este greu doar dacă o faci doar de fațadă. Adulților le este uneori greu să recunoască când greșesc. Păcat. Tu pe cine urmărești pe Instagram?”, a scris Mikaela pe contul ei de socializare.

Care a fost reacția Alinei Ceușan

Influencerița a avut și ea o poziție, ce-i drept defensivă, în urma controverselor. Alina Ceușan a mărturisit că a făcut o greșeală pe care nu o va mai repeta pe viitor. Cu atât mai mult, creatoarea de conținut a decis să șteargă imaginea respectivă din galerie.

„Menționez că am șters fotografia respectivă din galerie la sugestia unora dintre voi. Nu am făcut-o să ascund un gest negândit, ci pentru că mi-am dat seama că nu e de postat sau făcut așa ceva. Fiecare om își are greșelile lui și, cu siguranță, era o lecție de învățat. În urma valului de comentarii la această postare, menționez că nu mi-am dorit să jignesc pe nimeni.

Deși a fost într-un alt context, este într-o lojă de teatru. Recunosc acum, a fost o greșeală și mi-o asum, nu am văzut așa la momentul respectiv. Înțeleg, într-adevăr, că nu e un gest frumos și nu se va mai repeta”, a scris Alina Ceușan pe contul de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`