Prima pagină » Actualitate » Mijlocașul Răzvan Marin, după ce România s-a calificat în optimile EURO 2024: „Am dominat mai ales în tribune si suntem foarte fericiți” – FOTO

Mijlocașul Răzvan Marin, după ce România s-a calificat în optimile EURO 2024: „Am dominat mai ales în tribune si suntem foarte fericiți” – FOTO

26 iun. 2024, 21:38,
în Actualitate

Mijlocașul Răzvan Marin a declarat miercuri, 26 iunie, după ce România a remizat cu Slovacia și s-a calificat din grupele EURO 2024 după o pauză de 24 de ani, că tricolorii simt o bucurie imensă.

Slovacia a deschis scorul în minutul 24, prin Duda, iar Răzan Marin a egalat în minutul 37, dintr-un penalty acordat pentru un fault la Ianis Hagi.

„Ne bucurăm enorm. Ne-am îndeplinit obiectivul, milioane de români sunt fericiți. Am dominat mai ales în tribune si suntem foarte fericiți”, a spus Răzvan Marin la Pro Arena.

România a reuşit o performanţă istorică

România a reuşit o performanţă istorică la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală după ce a remizat în ultima etapă din grupe cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a remizat cu Belgia, scor 0-0. Selecționata condusă de Edward Iordănescu a terminat grupa E pe primul loc, cu 4 puncte.
Echipa naţională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată, în 2000, când a ajuns în sferturile de finală.

Gică Hagi (59 de ani) a oferit o primă reacție, după ce România a remizat, scor 1-1, cu Slovacia, și s-a calificat de pe primul loc în optimile Campionatului European din Germania. „Regele” a fost prezent la meci pe arena din Frankfurt.

Gică Hagi, după ce România s-a calificat în optimile Campionatului European din Germania

Gică Hagi este impresionat de prestațiile pe care România le-a avut la acest turneu final și are foarte mare încredere în Edi Iordănescu. Crede că naționala poate trece și de optimi, acolo unde va da de Olanda sau de Slovenia.

„Echipa câștigă, se califică, a jucat bine bine. Fiecare poate să iasă în evidență. Avem încredere mare, cred că e posibil orice de acum, Edi a arătat-o. Ne trebuie mai mult curaj, pot juca și mai bine.

Nu am zis că sută la sută jucăm în semifinale, vom vedea. Urmează un meci decisiv. Publiciul e fantastic, la fel și staff-ul, sper să trecem mai departe.

Suntem cu toții acolo, toate cluburile din România aducem jucători la națională, ăsta este scopul. Nu există echipe slabe, toate echipele sunt bune. Important este să credem că putem să trecem”, a spus Gică Hagi, la finalul meciului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`