Prima pagină » Eveniment-Social » Mii de persoane la meciul Poli Iași-Rapid – FOTO, UPDATE

Mii de persoane la meciul Poli Iași-Rapid – FOTO, UPDATE

24 feb. 2024, 20:12, 1 ,
în Eveniment-Social

Mii de ieșeni s-au strâns pe Stadionul „Emil Alexandrescu” din Iași. În această seară are loc confruntarea de foc dintre Politehnica Iași și Rapid Giulești.

UPDATE: În urmă cu câteva momente a început meciul dintre Poli Iași și Rapid.

UPDATE 1: Suntem în minutul 15, iar Rapidul a avut până în prezent o ocazie pentru a înscrie un gol.

UPDATE 2: Mulți suporteri au veni în această seară de la București. Meciul este unul echilibrat.

UPDATE 3: Politehnica Iași a ratat prima șansă de a înscrie golul.

UPDATE 4: Rapidul a înscris primul gol al serii, în minutul 52 și 30 de secunde. Scorul până la momentul actual fiind de 1-0 pentru Rapid. Golul a fost înscris de fotbalistul cu numărul 77 de pe tricou, Ermal Krasniqi.

UPDATE 5: În minutul 55 al meciului de foc, Iașul a înscris primul său gol. Scorul este de 1-1.

Adel Bettaieb, fotbalistul cu numărul 7 pe tricou a înscris golul care îi aduce pe ieșeni la egalitate.
UPDATE 6: Schimbare de ultim moment pentru ambele echipe. La rapidiști, jucătorul Dajman Dokovic a ieșit de pe teren, iar Răzvan Constantin l-a înlocuit.
La Polithnica Iași, jucătorul Florin Sergiu Buș a fost înlocuit de fotbalistul Carlos Eduardo Bacila Jatobá.
UPDATE 7: O a doua schimbare de jucători pentru ambele echipe. Intră Adam Harrison și iese Adel Bettaieb pentru Rapid.
Iar pentru Poli Iași, jucătorul Alexandru Cristian Albu este înlocuit de colegul său,  Florent Hasani.
UPDATE 8: În urmă cu scurt timp, Rapidul l-a schimbat pe jucătorul Hamza Saghiri cu jucătorul Alin Roman.
UPDATE 9: Poli Iași marchează golul cu numărul 2 din acest meci.  Scorul în acest moment, fiind de 2-1 pentru Politehnica Iași. Jucătorul cu numărul 10 pe tricou, Alin Roman a marcat în minutul 80 la poartă.
UPDATE 10:  Meciul se prelungește cu 5 minute.
UPDATE 11: Incredibil! Politehnica Iași a mai înscris un gol. Scorul este de 3-1 pentru Iași.
UPDATE 12: Shaydon Adam Harrison, jucătorul cu numărul 17 a înscris în ultimul minut al meciului. Meciul s-a terminat 3-1 pentru Politehnica Iași.

Știre inițială:

Ieșenii stau cu inima la gură pentru că, Poli Iași se află într-o situație disperată după puncte, după ce a pierdut mai multe meciuri în ultimele etape. Astfel, ieșenii speră să taie din elanul giuleștenilor și să producă echipa. Leo Grozavu este optimist înaintea partidei și are încredere în jucătorii săi.

Politehnica Iași are meci greu în Copou

Ieșenii speră să îi prindă pe giuleșteni „pe călcâie” în meciul din această seară. La partidă va veni și patronul bucureștenilor. Se anunță mii de spectatori, inclusiv câteva sute de fani rapidiști. Clubul a mărit prețul biletelor pentru meciul cu Rapid la 40 de lei în peluză și 50 de lei în tribună.

„Este o echipă în formă după ultimele 5 partide, au un antrenor cu multă experiență, bine organizați. Noi putem să contracarăm orice echipă, este un campionat echilibrat, este nevoie de mult suflet, trăire, ambiție și multă inteligență. Foarte multe partide le-am pierdut pe greșeli puerile, individuale, și ne-au costat multe puncte”, a precizat Leo Grozavu, antrenorul Politehnicii Iași.

Problemele cu accidentările persistă la Poli, după ce Silviu Lung Jr. și Alin Roman, iar acum și Rareș Ispas, s-au accidentat după intrarea criminală a lui Pap în meciul cu Petrolul. Alin Roman este foarte posibil să intre în meciul următor, cu Dinamo, însă Silviu Lung Jr. are nevoie de încă cel puțin o săptămână de recuperare.

„Ce s-a cu jucătorul care l-a accidentat pe Ispas și l-a scos din circuit? Nu s-a întâmplat nimic, este bine-mersi. Aceste greșeli de arbitraj care s-au întâmplat împotriva noastră ne-au privat de multe puncte. Sunt foarte multe lucruri la care aș vrea să intru, nu este treaba mea. Știu foarte multe lucruri, nu este oportun să vorbesc aici, dar aceste arbitraje sunt direcționate”, a mai adăugat antrenorul ieșenilor.

Politehnica Iași vrea să producă surpriza în această seară, în Copou și să o învingă pe Rapid București.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`