Prima pagină » Local » Mii de oameni s-au adunat în grădina Palas pentru a vede spectacolul celor „Trei Tenori Ieșeni” – FOTO, VIDEO

Mii de oameni s-au adunat în grădina Palas pentru a vede spectacolul celor „Trei Tenori Ieșeni” – FOTO, VIDEO

13 iul. 2024, 20:37,
BZI.ro, în Local

Mii de ieșeni s-au adunat în această seară, în grădina Palas pentru a vedea spectacolul celor „Trei Tenori Ieșeni”.

„Trei Tenori Ieșeni” se reunesc pentru a susține un spectacol de operă în Grădina Palas, alături de Orchestra Metropolitană Iași și de invitații speciali Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nuca, Alis Făiniță, Andra Botez. Intrarea este liberă.

Trio-ul mult îndrăgit de publicul ieșean concertează în această seară, începând cu ora 20:00, într-un cadru inedit, pe cele patru niveluri ale scărilor din Grădina Palas, aducând în fața spectatorilor, și în acest an, momente memorabile într-un repertoriu variat. Concertul este o oportunitate unică pentru cei pasionați de spectacolul muzicii de a participa la un eveniment inspirat de marile scene muzicale ale lumii, mai ales că trio-ul ieșean a cucerit deja audiența cu spectacolele oferite. Andrei ApreoteseiAndrei Fermeșanu și Florin Guzgă vor împărți scena cu invitații speciali Monica AnghelNicoNicoleta NucaAlis FăinițăAndra Botez, pentru a interpreta arii cunoscute din repertoriul clasic, dar și adaptări ale acestora și canzonette celebre.

„E o mare bucurie, e o mare încântare ca acest frumos concert care vine să marcheze închiderea stagiunii Ateneului Național Iași să se bucure de o audiență atât de mare , dublu față de anul trecut, deși temperaturile putem spune că au fost duble față de anul trecut. Asta pentru noi e o mare bucurie, e un lucru care ne responsabilizează, ne obligă, dar ne face fericiți , fiind că simțim că suntem iubiți, suntem doriți și ce își poate dori un artist mai mult de atât”, a transmis Andrei Apreotesei, director al Palatului Culturii din Iași.

Comentarii
  • Cultura facuta de evrei….apreutesei, ateneu, palatu’…. Ati vazut prostime….”intrare libera”. Totusi cat a platit primaria Iasi pentru acest grandios cu 3 teneori. Consilierul liberal Apreutesei, probabil a supus aprobarii cheltuielile pentru a canta tenorul Apreutesei..

  • Bravo Iași, respect.Sunt la Costinești și am fost oripilat de festivalul Selly in care toate scursurile imorale, drogați și rebuturi soc.iale și-au manifestat subcultură urbana grețoasă, contra unui cost imens…indem la consum de droguri, lovirea și violarea femeilor..Rușine, copii de 13…părinți voi știți unde va trimiteți copii…Am privind cu jind spectacolul oferit de Iași…Bravo Jinda, bravo toți.

    • Manele, ce aveti cu ele

      Anonim, prefer oricand cultura facuta de evrei in fata „culturii” facute de rromi (sa nu zic txigani ca ma trezesc cu o amenda pentru discriminare)…. asa ca draga uset anonim … poti sa te duci sa asculti pe guta, tanca si ati mari „tenori” ai manelelor 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *