Prima pagină » Titlurile zilei » Mii de oameni au participat la priveghiul lui Costel Corduneanu în cele trei zile. Astăzi, va fi condus pe ultimul drum – FOTO/VIDEO, UPDATE

Mii de oameni au participat la priveghiul lui Costel Corduneanu în cele trei zile. Astăzi, va fi condus pe ultimul drum – FOTO/VIDEO, UPDATE

19 apr. 2024, 02:00, 7 ,
Petronel ȘTEFAN/Lucian SAVA, în Titlurile zilei

În ultimele trei zile, la Iași, mii de oameni au venit la priveghiul lui Costel Corduneanu, pentru a își prezenta onorurile și respectul. Lângă trupul neînsuflețit al fostului sportiv s-au adunat mormane de flori albe și roșii

Eveniment nemaivăzut la Iași, unde timp de 3 zile au cântat cei mai cunoscuți maneliști din România în cinstea celui care a fost Costel Corduneanu. Familia îndurerată a primit condoleanțe din toate colțurile țării, iar fostul campion va fi condus pe ultimul drum astăzi. Înmormântarea va începe la ora 12:30 și va avea loc la Cimitirul „Eternitatea” din Iași.

UPDATE: Deşi inițial se vehicula că va veni și Florin Salam, acesta nu a mai fost prezent.

Au fost mii de oameni la priveghiul lui Costel Corduneanu

După ce a fost adus sicriul în care era pus Costel Corduneanu, au început să apară tot felul de oameni la restaurantul La Castel, pentru a își arăta respectul. În cele trei zile, s-au adunat munți de flori lângă catafalc, iar pe fundal au răsunat manelele de jale. Costel Biju, Cristi Nucă, Tzanca Uraganu, Ștefan și Narcis de la Bărbulești, precum și Florin Salam, au cântat pentru fostul luptător. Aseară, și-a făcut apariția și Dan Bursuc, ce a depus o coroană uriașă de trandafiri albi. Nici Moșailov de la Vaslui nu a fost mai prejos și a făcut o coroană din flori roșii și albe, cu chipul lui Costel Corduneanu și al lui Ștefan cel Mare. De asemenea, pe un ecran uriaș au rulat imagini din viața lui Costel Corduneanu.

Un sobor format din peste 15 preoți a oficiat slujbele, iar rudele apropiate au jelit lângă sicriu. Între timp, oamenii prezenți au stat la discuții și povești despre Costel Corduneanu. S-au pregătit zeci de purceluși și berbecuți la proțap pentru persoanele care au luat parte la eveniment. Doar sicriul a costat aproximativ 20 de mii de lei și este făcut din lemn masiv, după modelul celor din SUA.

Sunt așteptate și mai multe persoane la înmormântare

Dacă în trei zile de priveghi au fost prezente sute de persoane la eveniment, la înmormântarea de astăzi sunt așteptați și mai mulți oameni. Forțele de ordine sunt deja în alertă, deoarece zilele trecute au legitimat pe oricine a trecut înspre restaurantul La Castel. Înmormântarea va începe de la ora 12:30, mașinile vor pleca înspre Cimitirul „Eternitatea”, unde va fi înmormântat Costel Corduneanu. Este foarte posibil ca acest eveniment să creeze și blocaje neașteptate în trafic din cauza numărului mare de persoane care vor participa. Familia decedatului s-a implicat enorm pentru a îi primi pe toți oamenii care au vrut să-l vadă pe Costel pentru ultima dată.

După ce s-au strâns mii de oameni la priveghiul lui Costel Corduneanu, la înmormântare, numărul acestora va fi mult mai mare.

Comentarii
  • Aceasta este inca o dovada CLARA ca romanii sunt un popor de tarani sclavi, umili, depersonalizati si friicosi! Cum sa permiti tu, in oras european, anul de gratie 2024 ca un stol de mii de ciori din toata Romania interlopa care a pus in genunchi justitia si politicienii, sa se adune la hoit intr-un restaurant??? Cum un ziar cu pertemtii mari de renume sa publice zilnic fara jena articole dupa articole omagiale unui jeg al societatii care face de rusine Iasul???? RUSINE SA VA FIE TUTUROR SCLAVILOR!

  • Să mă pis pe acest ziar de căcat.

  • mosailov taranu de la vaslui care tepuia camioane cu nisip a ajuns prin ziarul asta sa fie interlop…
    ridicati si faceti reclama tuturor ruptilor in cur cu aere de interlop si dati valoare tuturor
    majoritatea celor prezenti acolo au venit doar sa se afirme numai stiri bune aveti mereu

  • alt circ tziganesc!

  • Țiganii PUT=caca

    Toate gunoaiele sau adunat, toți de acolo și-au dat femeile la produs sau la belita și ei se cred șmecheri, mai gunoaielor șmecher e sa dormi la tn in pat langa copii și nevasta ta și să nu îi puta gura a belite 😂😂 țiganii put a caca, rasa de fugăriți nespălați gunoaiele pământului

  • Probabil ati primit si voi resturi de pe mese sau carcasele de la berbecuti de nu va mai opriti cu articolele astea de 2 bani.
    Ce panarama de ziar sunteti.

  • Cât de prost poate să fie coclitu’ ăla de la vs?

  • De ce nu merge politia sa ridice toate puslamalele si interlopi din tara care au venit acolo sunt mama in mana cu ei le dau spagile din care merg in vacante cu ^Doamnele ^lor ,vedeti ca toate se invart in jurul interlopilor (adica tiganilor) din toata romania!! ROMANI TREZITIVA!!!

  • Normal ca e vorba de bani, defunctul Costel ii hraneste si din cort.O tara de rht aveti ce ati votat.Coruptie si oPULEnta.

  • Ăla dea Vaslui s-a gândit ce să mai facă să iasă in evidență. A comandat o coroană imensă si a pus si poza lui Stefan Cel Mare. 😅🥹😂 Are nevoie urgent de creier. Cred ca e cel mai fraier dintre toti de acolo…dornic de afirmație. Vorbește de parca are doua nuci in gură… Păcat ca după atâția ani se pare ca tot ei „interlopii” astia fac legile in țară. Interlopii în esență sunt pionii politicienilor. Politicienii sunt adevărații mafioti in România. Politicienii frecventează femeile lor…deci au nevoie de ei si de femeile lor.

  • Cei 15 popi care-au „oficiat” n-or fi văzut cei „n” porci puși la rumenit în plin POST al Învierii Mântuitorului?! Ori bancnotele le-or fi blocat privirea și n-au simțit decât mirosul banilor!…

  • @Anonim 10:28

    Exact. Politicienii trag sforile. De-asta in filmul Nasul, Don Corleone isi dorea ca Michael ( mezinul familiei ) sa ajunga undeva sus, un procuror, ceva pe-acolo.

  • Mircia N. Bunu

    Slabut tare. Smecherii aia mari nu au venit. A venit numai plevusca, sclavii si aspirantii. Asta e un mesaj clar pentru Adrian. In rest, circ tiganesc si sfidarea legii. Sa vedem la vot daca tot pe pitic il voteaza lumea.

  • Cetateanul turmentat

    Mosailov presedinte !
    Omul asta e predestinat sa conduca , vrea incoronat la Iasi

    Vaslui e fumat de mult pentru el !

  • Cetateanul turmentat

    Mosailov presedinte !
    Omul asta e predestinat sa conduca , vrea incoronat la Iasi

    Vaslui e fumat de mult pentru el !

  • Imi place spaga, din ea traiesc

    Indrei, grasul dela DSP, nu face un control la restaurant, sau se cacă pe el de frică? El face controale la doar la stomatologi, ca să isi facă dinții? Hai curaj grasule, poate papi ceva si de la hoitul piticului

  • Imi place spaga, din ea traiesc

    Indrei, grasul dela DSP, nu face un control la restaurant, sau se cacă pe el de frică? El face controale la doar la stomatologi, ca să isi facă dinții? Hai curaj grasule, poate papi ceva si de la hoitul piticului

  • Găitan Cristian Gabriel

    Gâtlan a anunțat că după moartea kkt ului interlop va urma un val de demisii din poliție, deoarece nu se poate trai cu salariile asa mici făra spaga cordoanelor

  • Vagaboandele în treling

    Cine-s panaramele alea urate în training și pufoaice care tot apar în poze? Sper ca nu sportive!

  • Costel Gâtlan

    Cristi Găitan își dă demisia din poliție pentru că nu poate trăi fără șpaga lui Costeluș!

  • De acu urmeaza pirnaile !!!!!!

  • Ce aiurea.. isi bat joc de mort. L-au pus la protap

  • Plai si a terminat casa demult fripturistul de costel gitlan ia de la dezvoltatorii ….apartamente mokka

  • Adina&Anonim, ce aveti nevoie? Va dam noi…. La prima îi dam la moe ca sufera de cald in gurita si la Anonim ne pisam pe el si familia lui

  • Murături că la bunica, făcute acasă. Barosaneala nu gluma

  • Dumnezeu sa – l ierre , condoleante familiei. Olimpicii nostri nu mor niciodata, Costel va ramane in istoria sportului romanesc si o mandrie pentru ieseni dar…. pacat ca a plecat dintre noi prea devremre Eu nu cred ca nu putea fi salvat, poate doctorii au vrut sa – l termine. Oricum Dumnezeu stie adevarul. Cat de uniti , solidari sunt romii intre ei si cat de dezbinati si parsivi sunt romanii cu romani. Bravo rromilor!

  • sunt mai multe poze cu protapele decat cu oamenii de acolo. iar l-ati trimis pe cel mai flamand sa faca „reportaje” ?

  • sunt mai multe poze cu protapele decat cu oamenii de acolo. iar l-ati trimis pe cel mai flamand sa faca „reportaje” ?

  • Anonim. Romania este o tarå confiscatå si igenunchiatå de clanurile tigånesti si de clanurile inculte, mafiote de manelisti!

  • Nea Carnetel cu 4 clase si aici!!!????

  • A fost ingropat ca un rege . Multa lume ,multa mancare, mult lux , florariile , pompele funebre, magazinele alimentare , La Castel au incasat sute de milioane . Si preotii si – au umflat buzunarele. Dumnezeu sa – l odihneasca si sa aline suferinta familiei.

  • sa ne pysam pe mormantul lui si pe toti tziganii, vrem o Romanie libera si alba, fara ciori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *