Prima pagină » Actualitate » Mihail Șaran, fondatorul „Bismobil Kitchen”, declarații după ce a evadat: „Este o mascaradă umilitoare pentru mine și familia mea”

Mihail Șaran, fondatorul „Bismobil Kitchen”, declarații după ce a evadat: „Este o mascaradă umilitoare pentru mine și familia mea”

12 apr. 2023, 19:31,
în Actualitate

Mihail Șaran, fondatorul „Bismobil Kitchen”, a postat un mesaj pe o rețea de socializare, prin care explică de ce a evadat. Directorul și fondatorul companiei „Bismobil Kitchen” a fost reținut pe 19 ianuarie 2023 la Aeroportul Internațional Chișinău în timp ce intenționa să părăsească țara.

Vineri, 7 aprilie, Mihail Șaran, cercetat într-un dosar de escrocherie, a evadat înainte ca magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, să se expună asupra demersului procurorilor de înlocuire a arestului la domiciliu cu arest preventiv pentru 30 de zile.

Fondatorul Bismobil Kitchen: „Este o mascaradă umilitoare pentru mine și familia mea”

Cu toate că Mihail Șaran este căutat de oamenii legii, acesta a simțit să explice ce s-a întâmplat și cum a ajuns să fie „fugar”.

„Știu ca în ultima perioadă sunteți șocați de ceea ce se petrece, dar vă asigur că este o mascaradă umilitoare pentru mine și familia mea, pentru prieteni şi pentru cei care sunt cu mine permanent.

Am ajuns sa fiu fugar, fugar din țara mea proprie, unde am depus suflet și m-am străduit să construiesc ceva frumos, ceva ce nu a mai fost în lumea bucătăriilor, cu oameni devotați, clienți fericiți și investitori satisfăcuți, însă totul s-a distrus, s-a distrus într-un mod foarte organizat, organizat de………………………….. niște oameni fără suflet, oameni care văd doar bani și nimic altceva”, se arată în postarea publicată pe pagina sa de Facebook în seara zilei de marți, 11 aprilie.

Mihail Șaran: „Condițiile sunt inumane, cu atât mai mult că am stat acasă doar câteva zile”

De asemenea, Mihail Șaran, fondatorul „Bismobil Kitchen”, spune că nu mai are încredere în justiție și spune că a plecat acasă, deoarece decizia procurorilor ar fi fost „negativă” pentru el.

„Am pierdut încrederea în justiţie, am înțeles că nu sunt auzit, mă vor închide cu orice preţ, am înțeles că nu are sens să aștept pronunțarea, deoarece o să fie pozitiv pentru procurori și negativ pentru mine, de aceea am și plecat acasă.

Însă, lângă casă deja mă așteptau grupa operativă care dorea să mă aresteze cu o plăcere deosebită, aceiași grupă care mi-au făcut percheziție la domiciliu pe 03.04.2023, fără nici un temei au intrat în casă sub pretext înșelător de a mă vizita, însă odată întrați în apartament au scos Ordin de la procuratura PCCOCS de percheziție în flagrant art. 125 (prostii), au ridicat telefonul meu mobil și au plecat, spontan și fără multe explicații.

Ăsta a și fost motivul pentru care am fugit pe 7 aprilie, cine ar pleca la Penitenciar 13,( binevol), mai ales că condițiile sunt inumane, cu atât mai mult că am stat acasă doar câteva zile din momentul eliberării de Curtea de Apel”, potrivit mesajului făcut public.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *