Prima pagină » Cancan » Mihai Zmărăndescu, despre tatăl său Cătălin Zmărăndescu. “Nu m-a crezut nimeni! Acum îți știe toată țara caracterul, nu doar oamenii pe care i-ai ruinat”

Mihai Zmărăndescu, despre tatăl său Cătălin Zmărăndescu. “Nu m-a crezut nimeni! Acum îți știe toată țara caracterul, nu doar oamenii pe care i-ai ruinat”

19 ian. 2022, 11:05,
BZI.ro, în Cancan

După începerea show-ului Survivor România 2022 de la PRO Tv, Mihai Zmărăndescu a postat un video de-a dreptul surprinzător pe TikTok. Fiul celebrului luptător, Cătălin Zmărăndescu a aruncat cu o serie de cuvinte grele către tatăl său.

Încă din primele zile ale show-ului, sportivul a fost izolat de către restul concurenților din rândul „Faimoșilor”.  Luptătorul l-a înjurat pe TJ Miles, apoi a avut schimburi de replici și cu Xonia, Roxana Ciuhulescu sau Emil Rengle.

Mihai Zmărăndescu i-a adresat cuvinte grele tatălui său Cătălin Zmărăndescu

După ce a fost propus pentru eliminare, Cătălin Zmărăndescu a mai primit o lovitură dură și din țară. Fiul acestuia din prima căsătorie a transmis un mesaj public acid. Acesta consideră că, cu prilejul acestei emisiuni, întreaga țară o să vadă caracterul urât pe care îl are tatăl său.

Mihai Zmărăndescu nu mai ține legătura cu tatăl său de mai bine de patru ani.

„Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu, nu m-a crezut nimeni. Acum, prin prisma emisiunii Survivor România, unde domnul Cătălin Zmărăndescu s-a dus cu toată încrederea că o să fie cel mai bun om de acolo, și-a dat cu tesla în cap.

Acum nu mai îi știu caracterul doar oamenii pe care i-a ruinat, acum îi știe caracterul toată țara. L-a înjurat pe TJ Miles. Cum să îl înjuri și să nu recunoști că ai făcut-o, când toată echipa susține că l-ai înjurat? O faci pe Otilia să plângă. Emil Rengle spune niște chestii la care tu te ataci și răspunzi cu brutalitate. Sunt niște chestii pe care lumea nu avea cum să le vadă în familie și acum le vede prin intermediul acestei emisiuni.

Oricum, îți doresc tot succesul. Să rămâi cât mai mult acolo și să vadă toată lumea cum ești tu ca om, dragă tată. Ai grijă de tine și continuă să le faci oamenilor zile negre. O să te iubească toată țara!”, a transmis Mihai Zmărăndescu, pe TikTok.

Cine este Mihai Zmărăndescu

Mihai Zmărăndescu este campion MMA, strângând de-a lungul timpului mai multe trofee. Înainte de a se apuca de MMA, tânărul făcea antrenamente de fotbal și era foarte bun și în acest domeniu, însă și-a dat seama pe parcurs că luptele îi plac mai mult. Zmărăndescu Jr. a făcut fotbal nouă ani, inițial la Steaua, după care s-a mutat în Anglia, la West Ham Academy, unde a jucat ca mijlocaș ofensiv un an jumătate.

La întrebarea „de ce te-ai lăsat de fotbal”, Mihai a răspuns fără să clipească: „Pentru că-mi plac luptele atât de mult, mai mult decât fotbalul şi practic asta am vrut eu să fac”. Deși tatăl lui a fost întâi supărat din cauza acestei decizii, deoarece Cătălin era de părere că își aruncă viitorul la gunoi, în timp și-a dat seama că fiul lui a fost făcut pentru MMA.

MIhai Zmărăndescu a început boxul cu primul antrenor al lui Cătălin, Virgil Făşie, iar de acolo a muncit mult și a sacrificat timp și prietenii pentru a-și urma visul și a ajunge unde este în prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *