Prima pagină » Cancan » Mihai Zmărăndescu, amenințat cu maceta. Sportivul a spus tot ce s-a întâmplat

Mihai Zmărăndescu, amenințat cu maceta. Sportivul a spus tot ce s-a întâmplat

22 iul. 2024, 08:35,
BZI.ro, în Cancan

Mihai Zmărăndescu a trecut prin clipe de coșmar după ce a fost amenințat cu maceta. Sportivul se afla în vacanță alături de familia lui. O întâmplare care părea banală a escaladat rapid și a luat o întorsătură surprinzătoare. Sportivul a acționat prompt și l-a imobilizat pe agresor, iar autoritățile au fost alertate și au intervenit la fața locului. Fiind profund marcat de incident, el a relatat online cum s-au desfășurat evenimentele.

Mihai Zmărăndescu și apropiații lui se aflau la pensiunea lor, când a apărut o mașină condusă de un bărbat. Acesta intenționa să ajungă cu autoturismul la o fântână din apropiere, dar socrul lui Mihai i-a sugerat să nu meargă cu mașina, deoarece pădurea era defrișată. De aici a izbucnit un scandal.

Mihai Zmărăndescu, amenințat cu maceta

Situația a luat o întorsătură neașteptată, iar fiul lui Cătălin Zmărăndescu a fost nevoit să intervină. Șoferul i-ar fi amenințat și le-ar fi spus:  „Vă tai acum pe toți”. S-a dus direct la portbagaj, iar Mihai l-a imobilizat. Sportivul l-a pus la pământ, până la apariția autorităților.

”Familia mi-a fost pusă în pericol de un individ cu o macetă! Nu se poate așa ceva. În calitate de sportiv, mi-am făcut datoria și l-am imobilizat pe individ până la sosirea organelor competente.

Copilul, soția și restul familiei au fost în mare pericol dacă nu eram pregătit în sensul acesta. Ce se întâmpla?! Poliția a venit și au găsit o macetă imensă, cu care urma să, citez: ”vă măcelăresc pe toți”, a explicat Mihai Zmărăndescu.

Poliția s-a deplasat la fața locului

Poliția a ajuns la fața locului și a descoperit o macetă ascunsă în portbagajul autoturismului. Chiar și în prezența autorităților, agresorul nu a încetat să amenințe. Mihai Zmărăndescu a menționat că fiul său a rămas traumatizat după ce a fost martor la acest incident controversat. Soția lui, cumnata și soacra s-au panicat foarte tare când au văzut că bărbatul respectiv devine agresiv.

”După ce mi-a amenințat familia cu maceta și după ce l-am imobilizat timp de 10 minute, până la apariția organelor competente, individul era agresiv în continuare și dorea escaladarea conflictului”, a mai spus tânărul sportiv.

Cătălin Zmărăndescu s-a împăcat cu fiul lui

Cătălin Zmărăndescu și fiul său, Mihai, au rupt orice legătură în anul 2017, iar de atunci nu și-au mai vorbit nici măcar în momentul în care sportivul a devenit bunic pentru prima dată.

Cu ceva timp în urmă, cei doi au decis să îngroape securea războiului și să se împace.

“M-am împăcat cu Mihai. Lucrurile se schimbă, doar că trebuie să găsești calea care duce spre schimbare. Acum suntem ok, vedem ce va fi în continuare. Am făcut primul pas, l-am sunat, am vorbit cu el, rămâne se vedem. Nu ne-am văzut încă, vreau să-l văd, vreau să-i văd și băiatul, dar asta pe viitor, nu ne grăbim. De 6 ani era tensiunea între noi. Nu contează cine a fost vinovat, astea au trecut, nu mai au importanță.

Important este prezentul și ce va fi mâine.(…) Ca și remarcă, relația mea cu cei din jurul meu este mai bună ca niciodată. Am încheiat orice conflict, orice neplăcere, orice lucru care mă deranja, iar acum pot spune că am plecat curat pe un nou drum”, a povestit Cătălin Zmărăndescu în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Recent, Mihai Zmărăndescu a trecut prin clipe de coșmar după ce a fost amenințat cu maceta. Sportivul  a acționat foarte rapid și a reușit să îl imobilizeze pe bărbatul agresiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
23 iulie 2024
23 iulie 2024