Prima pagină » Actualitate » Mihai Zmărăndescu, acuzat după episodul în care a fost amenințat cu maceta.”Mi-a pus viața în pericol”

Mihai Zmărăndescu, acuzat după episodul în care a fost amenințat cu maceta.”Mi-a pus viața în pericol”

23 iul. 2024, 08:48, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Mihai Zmărăndescu, fiul fostului luptător Cătălin Zmărăndescu, a fost acuzat de către George Ungureanu, persoana imobilizată de tânărul sportiv. El și-a exprimat opinia referitoare la incidentul neplăcut petrecut în weekend.Pe 21 iulie, Mihai Zmărăndescu a relatat că familia sa a fost amenințată de un bărbat la care autoritățile au găsit o macetă.

Fiul fostului bodyguard al lui Gigi Becali, și el luptător de MMA, a declarat că a fost nevoit să imobilizeze bărbatul respectiv până au sosit autoritățile.

Mihai Zmărăndescu, acuzat de George Ungureanu

La aproximativ 24 de ore mai târziu, redacția Digi Sport a primit un e-mail semnat de George Ungureanu, persoana acuzată de Mihai Zmărăndescu. În mesaj, el și-a exprimat punctul de vedere referitor la incidentul neplăcut din weekend.

Ungureanu afirmă că, de fapt, el a fost victima agresiunii, iar maceta găsită de polițiști era amestecată cu alte unelte. De asemenea, a declarat că își va căuta dreptatea în instanță.

”Am fost agresat de către Zmărăndescu Mihai, nu am agresat pe nimeni. Socrul acestuia a blocat cu mașina un drum public, nu mi-a dat dreptul să trec. L-am rugat în repetate rânduri să mute mașina, însă nu a făcut-o.

În timp ce vorbeam cu el pe drumul public respectiv, a venit Mihai Zmărăndescu și m-a strangulat pe la spate, împreună cu socrul său m-au trântit la pământ, iar Zmărăndescu m-a agresat.

Menționez ca sunt operat pe cord deschis. Acesta a stat deasupra mea peste 10 minute în care îi spuneam că nu am aer, însă nu i-a păsat, mi-a pus viața în pericol.

Când soția mea a vrut să sune la 112 și-au dat seama de gravitatea situației și au sunat și ei să se victimizeze că i-aș fi agresat.

În mașina mea se afla acea maceta despre care vorbește el, dar a fost găsită printre multe alte unelte, acea mașină fiind folosită la o proprietate din apropiere pe care o dețin.

Toate aceste lucruri s-au întâmplat în fața copilului meu în vârstă de 8 ani, în timp ce copilul său era în casă, nu prezent așa cum susține în mod mincinos.

Familia acestuia a fost depistată pozitiv la amfetamine, lucru care nu se menționează. Mă acuzau că sunt beat și drogat, însă am ieșit negativ la ambele, în timp ce ei sunt pozitivi.

Sunt în proces de eliberare al certificatului medico-legal cu care urmează să merg să depun plângere penală pentru cele întâmplate”, a transmis George Ungureanu.

Ce spune Mihai Zmărăndescu despre eveniment

După toate cele întâmplate, Mihai Zmărăndescu a relatat despre tristul eveniment.

”Familia mi-a fost pusă în pericol de un individ cu o macetă! Nu se poate așa ceva. În calitate de sportiv, mi-am făcut datoria și l-am imobilizat până la sosirea organelor competente. Copilul, soția și restul familiei au fost în mare pericol.

Dacă nu eram pregătit în sensul acesta, ce se întâmpla? Poliția a venit și a găsit o macetă imensă cu care urma să, citez: `Vă măcelăresc pe toți`. Voi lua măsuri drastice în privința asta, copilul meu va rămâne cu traume după scandalul ăsta făcut de individ.

Voi acționa legal până când se va face dreptate! Tind să cred că trăim într-o țară sigură și unde viața copiilor noștri, a familiei noastre, nu e pusă în pericol. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru că suntem bine”, a transmis Mihai Zmărăndescu, prin intermediul rețelelor sociale.

”După ce mi-a ameninţat familia cu maceta şi după ce l-am imobilizat timp de 10 minute până la apariţia organelor competente, individul era agresiv în continuare şi dorea escaladarea conflictului. Sunt un băiat educat şi am acţionat cât de legal se poate”, a mai spus Zmărăndescu.

Acum, George Ungureanu l-a acuzat pe Mihai Zmărăndescu că i-a pus viața în pericol și a precizat că va merge în instanță pentru a i se face dreptate.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
23 iulie 2024
23 iulie 2024