Prima pagină » National » Mihai Tudose, atac la adresa lui Nicolae Ciucă cu privire la o guvernare de dreapta după alegerile din aceste an
Mihai Tudose, atac la adresa lui Nicolae Ciucă cu privire la o guvernare de dreapta după alegerile din aceste an

Mihai Tudose, atac la adresa lui Nicolae Ciucă cu privire la o guvernare de dreapta după alegerile din aceste an

02 aug. 2024, 20:41,
B, , h, , în National

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose arată vineri, despre ultimele declaraţii ale lui Nicolae Ciucă privind o guvernare de dreapta după alegerile din aceste an, că „şefu la PNL declară senin că visul liberal este să guverneze cu USR”.

„Dacă tot sunt la un loc… nu trebuie să ne mai întrebăm care dintre ei au făcut ţăndări tot şi care dintre ei au fost de acord şi au girat nenorocirile…Staţi grupaţi şi asumaţi-vă în mod egal “marile realizări” de data trecută!!!”, scrie Tudose.

„Dl Ciucă, da, el, şefu’ la PNL declară senin că visul liberal este să guverneze cu USR. Ne aducem aminte cum ei au mai trăit acest vis… E drept că pentru România visul lor era coşmarul românilor! Pentru ei era de vis să dea miliarde pe vaccinuri fără număr, de vis să cumperi izolete, măşti şi tot ce le-a mai trecut prin cap la ce preţuri au dorit, să faci praf sectorul energetic, să poţi să faci împrumuturi fără număr la dobânzi colosale, să semnezi cel mai jalnic PNRR (şi să-l prezinţi ca cel mai bun din galaxie)”, arată Mihai Tudose într-o postare pe Facebook.

Mihai Tudose, atac la adresa lui Nicolae Ciucă cu privire la o guvernare de dreapta după alegerile din aceste an

Mihai Tudose continuă: „Partea bună constă în faptul că dacă tot sunt la un loc… nu trebuie să ne mai întrebăm care dintre ei au făcut ţăndări tot şi care dintre ei au fost de acord şi au girat nenorocirile… Staţi grupaţi şi asumaţi-vă în mod egal „marile realizări” de data trecută!!!”.

Reacţia lui Tudose vine după ce Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a declarat joi, despre discuţiile cu liderii dreptei, că a deschis dialogul pentru o astfel de punere laolaltă a forţelor politice de dreapta, pentru un proiect politic care să vizeze o linie de abordare comună pentru campania electorală la prezidenţiale şi parlamentare.

Despre o continuare a guvernării cu PSD, după alegeri, Ciucă a arătat că atât timp atât timp cât Partidul Naţional Liberal este dispus la dialog pentru un proiect comun pe dreapta, atunci intenţia este pentru o guvernare de drepta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *