Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mihai Trăistariu se lansează serios în afaceri. Cum vrea artistul să se îmbogățească din turism: „Banii vin din toate părțile”

Mihai Trăistariu se lansează serios în afaceri. Cum vrea artistul să se îmbogățească din turism: „Banii vin din toate părțile”

11 iun. 2022, 18:40,
în Cancan ultimă oră

De când s-a retras din lumina reflectoarelor, Mihai Trăistariu a găsit altă metodă de a face bani. Artistul s-a lansat în afaceri, iar acum are planuri mari de viitor.

Vedeta a vândut inițial un teren, apoi a devenit proprietarul mai multor apartamente de la malul mării.

Locuințe care, în sezonul estival, i-au rotunjit bine de tot veniturile.

Mihai Trăistariu vrea să-și construiască un hotel 

Însă, perioada pandemică nu a fost nici pentru el una benefică, clienții find puțini, datoriile s-au adunat, iar o vreme, Mihai chiar a susținut că a dus-o greu.

Dar acum soarele a răsărit din nou pe strada artistului. Nici bine nu s-a dat startul sezonului de vară că vedeta are deja rezervări după rezervări, prețul pe o noapte de cazare fiind, spune el, unul accesibil tuturor. Mai precis, 350 de lei cere vedeta pentru cei care vor să se cazeze în apartamentele lui.

Cu un asemenea preț, calculând profitul din sezonul trecut, Mihai Trăistariu, recunoscând că se folosește mereu și de imaginea sa, spune că a ajuns să se bucure de zeci de mii de euro.

„Am scos 20.000 de euro pe vară, anii trecuți.

Eu vreau să merg pe calitate, să fie lumea mulțumită. E inevitabil să nu mă folosesc de imaginea mea. Mă ajută mult”,  a declarat Mihai Trăistariu, la un post TV.

Bani pe care acum artistul vrea să îi reinvestească. Pentru că a prins gustul afacerilor, dar și pentru că, precizează el, în acest domeniu banii se fac ușor, Mihai Trăistariu are în plan să se extindă.

Vedeta a declarat că după ce va scăpa de toate datoriile de la bănci, are de gând să pună bani la saltea și să își ridice un hotel.

Locația, declară el, încă nu a ales-o, însă un lucru este clar, va ridica hotelul la mare ori la munte, în funcție de locul care i se va părea perfect pentru proiectul său.

Deși nu se sfătuiește cu nimeni în acest sens, fără frica de eșec, conștient fiind că există și această posibilitate, fostul concurent de la Eurovision spune că merge pe intuiție și pe ceea ce a învățat în ultimii ani, timp în care nu a dat greș cu alegerile pe care le-a făcut.

„La ora asta sunt fericit, banii vin din toate părțile. Încerc să îmi plătesc ratele la bănci și să mă apuc de strâns, fiindcă turismul ăsta funcționează. Vreau să îmi fac un hotel, ori la mare, ori la munte. Îmi plac hotelurile astea. Important e să găsesc un loc bun și să îl fac. Nu mă sfătuiește nimeni, vreau să mă ocup de acest domeniu. O mai dai și în bară, dar de multe ori am nimerit-o”, a mai spus artistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *