Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mihai Trăistariu închiriază mai multe apartamente aflate într-o zonă exclusivistă de la malul mării. Cât costă o noapte de cazare

Mihai Trăistariu închiriază mai multe apartamente aflate într-o zonă exclusivistă de la malul mării. Cât costă o noapte de cazare

31 mai 2022, 23:15,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Mihai Trăistariu închiriază în regim hotelier mai multe apartamente aflate într-o zonă exclusivistă de la malul mării. Și cum are o mulțime de fani și admiratori în toate colțurile țării, nu a ezitat să îi invite să se cazeze la mare, în apartamentele sale, pentru un sejur de neuitat.

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai cunoscuți și cei mai iubiți artiști de la noi din țară. Recent, cântărețul a postat un anunț pe conturile sale de pe rețelele de socializare, pentru fanii săi de pretutindeni.

Cât costă o noapte de cazare în apartamentele lui Mihai Trăistariu

Așadar, Mihai Trăistariu și-a invitat fanii la mare, pentru o vacanță de neuitat, pe litoralul românesc, în apartamentele pe care acesta le deține și le închiriază. Bineînțeles, artistul a oferit toate detaliile necesare, inclusiv prețul. Și dacă vă întrebați cât trebuie să scoateți din buzunar pentru o noapte în apartamentul lui Mihai Trăistariu, noi avem răspunsul. Prețurile variază în funcție de perioada dorită, indiferent dacă vorbim despre luna aprilie sau despre luna septembrie.

Așadar, în luna aprilie, prețul unei nopți de cazare a fost de 150 RON. În luna mai și la începutul lunii iunie, prețul s-a păstrat. În cealaltă jumătate a lunii iunie prețul a fost de 200 de RON pe noapte.

Apartamentele artistului, prădate de hoți

Prețul s-a schimbat destul de mult în luna iulie și luna august. Cei care doresc să se cazeze în apartamentele cântărețului în ”lunile de foc” trebuie să scoată din portofel nici mai mult, nici mai puțin de 350 de RON pe noapte.

Artistul a mai adăugat că toate apartamentele dispun de o grămadă de facilități, sunt curate și elegante. Cu toate acestea, luna trecută, un grup de tineri care s-a cazat în apartament i-au cam dat bătăi de cap lui Mihai Trăistariu.

La plecare, aceștia au avut grijă să ia cu ei lenjerii, un uscător de păr, o telecomandă și alte bunuri.

„Am făcut imediat reclamație la Poliție, le-am dat imagini cu chipurile hoților și, între timp, le-am trimis și bandiților mesaj pe watsapp că-i bag în pușcărie pentru furt.După 5 minute, am primit mesaj de la hoți că s-au răzgândit, că se reîntorc din drum și că vin înapoi cu lucrurile furate la Constanța. Mi-au adus toate lucrurile dispărute, mai puțin telecomanda”, a spus Mihai Trăistariu pe atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *