Prima pagină » Radio » Actualitate » Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre nepoata care a dispărut de doi ani. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu tânăra

Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre nepoata care a dispărut de doi ani. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu tânăra

22 feb. 2022, 10:42,
în Radio

Recent, Mihai Trăistariu a adus în discuție un subiect sensibil, și anume cu privire la nepoata sa care este dispărută fără urmă de doi ani. Tânăra era stabilită în America, iar după divorț nu șe mai știe nimic de ea. Artistul spune că mama tinerii a fost în Statele Unite ale Americii, încerând să dea de urma ei, însă fără niciun rezultat.

Cunoscutul artist Mihai Trăistariu a avut o copilărie grea, fiind adesea victima violenței domestice din partea părintelui său. Tatăl artistului era violent atât cu soția lui, cât și cu cântărețul și frații săi. Interpretul a spus că problemele în familia sa au început după ce mama lui a aflat că soțul o înșală. Anii au trecut, iar acum artistul pare să se confrunte cu alte probleme în familie. Acum este vorba despre nepoata lui, care a dispărut de doi ani. De atunci nimeni nu mai știe absolut nimic despre ea.

Ce spune Mihai Trăistariu despre nepoata dispărută de doi ani

Invitat în emisiunea La Măruță, Mihai Trăistariu a vorbit pentru prima dată despre un subiect sensibil din familia sa. El a spus că nepoata lui a dispărut de doi ani și nimeni nu mai știe nimic despre ea. Tânăra era stabilită în Statele Unite ale Americii, iar după ce a divorțat a dispărut fătră urmă. Fostul participant la Eurovision vorbește cu drag despre nepoata lui și cu mâhnire totodată, deoarece nu mai știe nimic despre ea. De departe, cea mai afectată de această situație este sora lui Mihai Trăistariu, mama fetei, care a fost în America în speranța că va afla ceva despre tânără. În zadar, însă…

„Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva… Ori i-a făcut cineva ceva. Este nepoata mea, pe care am crescut-o, făceam integrale cu ea. Îi dăm semne pe What’s App… nu vede nimeni, nu răspunde nimeni. Sora mea, în nebunia ei, s-a dus până în America. Nu-și dă seama ce a fost. S-a întors acasă cu coada între picioare. Acum așteaptă miracole”, a spus cu tristețe în glas Mihai Trăistariu.

Tânăra studiase în Germania

Artistul a mai povestit că nepoata lui a făcut facultatea în Germania, după care s-a mutat în Statele Unite ale Americii și s-a căsătorit. Însă, deoarece nu s-a înțeles cu soțul ei, fata a divorțat. De atunci nimeni nu mai știe nimic despre ea. Mihai Trăistariu se gândește că cineva i-a făcut rău sau poate că a suferit o depresie și vrea să fie singură o perioadă, dar e vorba de doi ani totuși. Oricum, acestea sunt doar presupuneri, pentru că nimeni nu știe cu certitudine ce s-a întâmplat. Cu toții din familie au încercat să o contacteze, dar fără niciun rezultat. Nu le răspunde nimeni.

Mihai Trăistariu este de părere că faptul că a făcut această dezvăluire îi va face rău lui, dar bine surorii lui, de aceea a și luat această decizie de a vorbi despre acest subiect sensibil, cu privire la nepoata lui.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024