Prima pagină » National » Mihai, tânărul de 19 ani care a intrat cu mașina sub un tir, s-ar fi sinucis. Familia respinge această posibilitate

Mihai, tânărul de 19 ani care a intrat cu mașina sub un tir, s-ar fi sinucis. Familia respinge această posibilitate

27 ian. 2022, 13:10,
în National

Tânărul care a murit cu o seară în urmă, într-un accident rutier cumplit care a avut loc pe DN 72, provenea dintr-o familie respectată și era extrem de iubit de apropiați. Numele său este Mihai, iar la momentul impactului avea 19 ani.

Pe data de miercuri, 26 ianuarie 2022, un automobil cu farurile stinse a intrat sub un tir încărcat cu pavele. Șoferul mastodontului este de părere că Mihai a produs accidentul în mod intenționat. Apropiații tânărului resping posibilitatea unei sinucideri.

Cine este tânărul care a intrat sub un tir

Mihai, tânărul de 19 ani din Găești lucra la un magazin de electrocasnice. În seara de miercuri, 26 ianuarie 2022, automobilul condus de acesta a intrat cu farurile stinse sub un TIR încărcat cu pavele. Tragicul eveniment a avut loc pe DN 72, între Picior de Munte și Șuța Seacă.

Apropiații spun că era un băiat extrem de iubit și apreciat de toți cunoscuții, și avea o familie frumoasă și respectată.În timpul școlii gimnaziale, Mihai a fost olimpic la matematică . Avea planuri mari alături de iubita lui și era fericit. Nimeni nu își explică ce s-a întâmplat. Seara trecută plecase spre Târgoviște pentru un control medical de rutină.

Polițiștii iau în calcul varianta sinuciderii

Șoferul TIR-ului le-a povestit polițiștilor că tânărul ar fi stins farurile mașinii și ar fi intrat puternic în el.

Ancheta și expertizele urmează să stabilească împrejurările în care s-a petrecut cumplia tragedie. Din primele informații, se pare că șoferul autoturismului ar fi provocat intenționat accidentul.

Impactul a avut loc pe DN 72, intre localitățile Şuţa Seacă și Picior de Munte. Potrivit șoferului tirului, tânărul de 19 ani din Găești care conducea autoturismul care a ajuns sub rotile lui, ar fi lovit intenționat mastodontul.

”A venit pe contrasens, a intrat sub mine. Nu există niciun fel de urmă de frânare. După ce a intrat pe contrasens, a stins farurile, a accelerat și a intrat sub mine. Eu cred că a făcut intenționat, altfel nu-mi explic” a povestit șoferul de TIR.

La faţa locului au ajuns mai multe autospeciale, însă medicii nu au putut decât să constate decesul. Cu toate acestea, apropiații tânărului exclud posibilitatea unei sinucideri.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers zeci de minute. Polițiștii continuă ancheta, și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Tentativă de sinucidere în Caransebeș

Un şofer de 19 ani a lovit din spate, luni, un alt autoturism după ce acesta a virat brusc pentru a schimba sensul de mers, pe centura ocolitoare a municipiului Lugoj, spre autostradă. Impactul s-a soldat cu patru răniţi, printre care şi o fată de 10 ani. Poliţiştii au aflat că tânărul şofer vinovat de producerea accidentului lăsase acasă un bilet de adio. A fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Un bărbat, în vârstă de 19 ani, a condus un autoturism pe DN 6-Centura Lugojului, dinspre Caransebeş înspre Timişoara, iar la intersecţia cu A6 a intrat în coliziune faţă-spate cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 46 de ani, care circula în aceeaşi direcţie de deplasare. În urma impactului cele două autoturisme au fost proiectate peste construcţia din intersecţia prevăzută cu sens giratoriu, acestea răsturnându-se în afara părţii carosabile”, transmite IPJ Timiş.

În ultima lună, în România au avut loc numeroase tentative de sinucidere. Printre acestea se numără și un caz tragic de sinucidere în grup.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`