Prima pagină » Cultural » Mihai Stoenescu și soția lui, Alina Pușcaș, au sărbătorit opt ani de relație. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta partenerului ei de viață

Mihai Stoenescu și soția lui, Alina Pușcaș, au sărbătorit opt ani de relație. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta partenerului ei de viață

24 nov. 2022, 09:41,
în Cultural

Mihai Stoenescu și soția lui, Alina Pușcaș, au sărbătorit opt ani de relație. Aceștia formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton și se bucură din plin de rolul de părinți. Mihai Stoenescu, de profesie medic, se mândrește cu soția lui superbă și o răsfață ori de câte ori are ocazia. Recent, Mihai Stoenescu și celebra prezentatoare au împlinit opt ani de când sunt împreună, prilej de mare petrecere. Iată ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta partenerului ei de viață.

Mihai Stoenescu și soția lui, Alina Pușcaș, au sărbătorit opt ani de relație

Alina Pușcaș este una dintre cele mai apreciate actrițe și prezentatoare tv din România. Aceasta are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită. Vedeta este căsătorită cu medicul Mihai Stoenescu, bărbatul care i-a cucerit inima cu opt ani în urmă. Cei doi au împreună trei copii și reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

De curând, Alina Pușcaș și partenerul ei de viață au sărbătorit opt ani de când sunt împreună. Aceștia au postat câteva fotografii în ipostaze tandre, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară. Celebra prezentatoare a dezvăluit că este o fire geloasă, dar încearcă să gestioneze momentele tensionate și să își surprindă partenerul de viață cât mai des.

,,Loc de gelozie cred că ar fi în orice relație, chiar și după mulți ani de conviețuire, dacă mai există pasiune, iubire și un motiv întemeiat. (râde) Femeile au uneori motive mai puțin întemeiate să fie geloase și, totuși, se manifestă: poate uneori și din nesiguranță. Până la urmă, o doză de gelozie chiar cred că este binevenită.

Ne facem timp. Uneori mă programez la clinică la el, să trec doar pentru un sărut pe fugă. Mi se pare important să surprinzi mereu, să-ți arăți pasiunea sub orice formă și în orice moment al zilei, fie că suntem rupți de oboseală sau super fresh. (…) Îți iubești partenerul printre biberoane sau mesele de diversificare, în orele în care bebelușul doarme, când mai trece soacra în vizită și plimbă o oră bebelușul prin parc. Găsești oricând momente, chef și drag de partener să ai! Anul acesta facem opt ani de când suntem împreună și tot clocotim.”, a mărturisit vedeta tv.

Mihai Stoenescu are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui soție și se bucură din plin de rolul de tătic. Acesta are un mariaj fericit alături de partenera lui de viață, dar preferă să apară cât mai rar în lumina reflectoarelor. În schimb, Alina Pușcaș este o prezență activă pe rețelele de socializare și face furori cu fotografii în ipostaze îndrăznețe. Pe Instagram, actrița face furori cu aparițiile sale sexy și ținutele provocatoare.

Ce mesaj a postat vedeta pentru soțul ei

Alina Pușcaș a sărbătorit recent opt ani de relație cu soțul ei, Mihai Stoenescu. Vedeta a postat un mesaj emoționant pentru bărbatul care i-a cucerit definitiv inima.

„8 ani împreună. Totul despre dragoste. Noi, doar noi, o familie.”, a scris prezentatoarea pe rețelele de socializare.

Alina Pușcaș are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră. Actrița se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta are un program încărcat de când este mamă a trei copii, dar nu neglijează aspectul fizic. Vedeta se răsfață ori de câte ori are ocazia și are grijă să se mențină în formă. Recent, prezentatoarea a făcut o schimbare de look inedită, spre încântarea fanilor acesteia. Alina Pușcaș a postat câteva fotografii cu noua sa înfățișare, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară.

,,Am reușit să mă tund încă puțin așa, un fel de retuș, și să îmi refac nuanța părului. (…) Ieri, cred că ați văzut ce frizură am avut, niciodată în viața mea nu am avut o astfel de coadă. Mi s-a părut îndrăzneață varianta de coadă, meșă împletită în părul meu, dar, sincer, mi s-a părut foarte cool.”, a scris vedeta pe Instagram.

Mihai Stoenescu și Alina Pușcaș formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton și se bucură din plin de rolul de părinți. Cei doi au o căsnicie fericită și reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`