Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mihai și Elwira Petre, nași de cununie! Cei doi au strălucit în ziua în care au devenit părinți spirituali

Mihai și Elwira Petre, nași de cununie! Cei doi au strălucit în ziua în care au devenit părinți spirituali

08 sept. 2024, 10:20,
în Cancan ultimă oră

Zi specială pentru Mihai și Elwira Petre! Cei doi coregrafi au devenit ieri, părinți spirituali pentru un cuplu de tineri îndrăgostiți. Cum au ales să se îmbrace cuplul celebru la marele eveniment.

Mihai și Elwira Petre chiar nu mai au nevoie de prezentări, căci sunt unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din lumea mondenă. Ieri, celebrul cuplu de coregrafi au fost nași de cununie pentru doi tineri.

Mihai și Elwira Petre, nași de cununie

Mihai și Elwira Petre trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni și, după aproape 16 ani de căsnicie, cei doi par să fi găsit rețeta perfectă pentru a avea o relație împlinită și nu se dau înapoi atunci când vine vorba de a sprijini și ghida poate în viață alți tineri la început de drum.

Recent, Elwira Petre, care este activă în mediul online, a publicat pe Instagram mai multe imagini de la nunta unde ea și soțul ei au fost nași. Îmbrăcată cu o rochie roz pudrat, care i-a pus în evidență formele perfecte, Elwira Petre a strălucit la brațul partenerului de viață.

Cu ceva vreme în urmă, atunci când a fost întrebat despre secretul relației sale, Mihai Petre declara că dragostea, comunicarea și respectul față de persoana iubită și față de de perspectiva pe care aceasta o are ar fi aspectele esențiale de care, crede el, ar trebui să țină cont un cuplu care se vrea a fi trainic.

Mihai și Elwira Petre formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă și au împreună două fiice.

Ce relația are Elwira Petre cu cele două fiice ale sale

Elwira Petre este o femeie împlinită și pe plan profesional, dar și pe plan personal căci are două fetițe superbe. Cu ceva vreme în urmă, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, soția lui Mihai Petre a vorbit despre relația pe care o are cu cele două fiice ale sale, Catinca și Ariana.

„Sunt o mamă permisivă până la un punct. Până în punctul în care simt că lucrurile pot să ducă într-o direcție periculoasă, atunci intervin, dar le permit fetelor să facă foarte multe lucruri. Nu am problema asta dacă știu că pot fi lângă ele să le ajut și să le salvez. Intervin numai când este periculos.La fel este și Mihai. Suntem pe aceeași lungime pe subiectul acesta. Eu am încredere în ele foarte mare și ce încerc să fac ca părinte și că mamă este să le învăț să se obișnuiască cu viața, să se descurce, pentru că asta este cel mai important pentru ele.”, a spus Elwira Petre, la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *