Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mihai Rait Dragomir, de nerecunoscut! Dorel din Las Fierbinți s-a transformat complet

Mihai Rait Dragomir, de nerecunoscut! Dorel din Las Fierbinți s-a transformat complet

16 iun. 2022, 23:30,
în Cancan ultimă oră

Mihai Rait Dragomir este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară. Dorel, personajul pe care l-a jucat în Las Fierbinți i-a adus și mai mare succes în ultimii ani, dar se pare că este pus pe schimbări, pentru că aspectul fizic îl nemulțumea. A slăbit considerabil într-un timp foarte scurt și a dezvăluit și trucul la care a apelat.

Mihai Rait Dragomir este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi din țară. Dorel din Las Fierbinți se bucură de mare succes în plan profesional și este iubit de o mulțime de oameni. Își joacă perfect rolul și a reușit să atragă simpatia oamenilor, pentru care vrea să fie mereu cel mai bun.

Cum a slăbit Mihai Rait Dragomir

Actorul a avut ceva probleme cu greutatea. Deși nu erau vizibile, acesta nu se simtea în cea mai bună formă, motiv pentru care a decis să facă o schimbare în viața lui. Vedeta de la Pro TV a distribuit câteva imagini cu rezultatele pe care le-a obținut după șase săptămâni de sală, din care se poate observa că a pierdut considerabil în greutate și este complet schimbat.

Recunoaște că a slăbit cu greu, a făcut multe sacrificii, dar este mândru de reușitele sale. Continuă dieta și vrea să ajungă într-o formă maximă.

„Înainte și după 6 săptămâni. S-a slăbit da’ s-a și chinuit. Se și continuă treaba”, a scris Dorel din Las Fierbinți pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Rait Dragomir (@mihairait)

Cine este soția lui Dorel

Toată lumea îl cunoaște pe Dorel din Las Fierbinți, dar puțini știu cine este soția acestuia. Ei bine, actorul se iubește de mai bine de 5 ani cu o tânără de 28 de ani, foarte discretă, căreia nu îi plac deloc aparițiile televizate.Cei doi erau vecini de bloc, dar s-au cunoscut la un spectacol de stand-up comedy. Și-au jurat iubire veșnică cu binecuvântarea nașilor Mihai Bobonete și soția lui și sunt foarte Fericiți impreuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024