Prima pagină » Cancan ultimă oră » Mihai Petre le-a mărturisit urmăritorilor lui de pe rețelele de socializare cât de mult își susține fiica: „Chiar și cu lucruri simple”

Mihai Petre le-a mărturisit urmăritorilor lui de pe rețelele de socializare cât de mult își susține fiica: „Chiar și cu lucruri simple”

23 feb. 2022, 23:59,
în Cancan ultimă oră

Mihai Petre este un tătic model, iar astăzi le-a mărturisit urmăritorilor lui de pe rețelele de socializare cât de mult își susține fiica. Câștigătorul Asia Express este recunoscător și mândru de micuța lui, dar și pentru că are șansa de a o ajuta pe fetiță de fiecare dată.

Mihai Petre: „M-am simțit mândru și foarte fericit că o susțin pe drumul ei”

Mihai Petre se bucură de una dintre cele mai frumoase căsnicii din showbiz-ul românesc. Cum își susține câștigătorul Asia Express fiica și cât de mândru este datorită micuței lui.

„Astăzi m-am trezit mai greu să o aduc pe fiica mea la școală, dar am realizat un lucru foarte important. Imediat ce am văzut-o intrând pe poarta școlii m-am simțit mândru și foarte fericit că o susțin pe drumul ei, chiar și cu lucruri simple”, a mărturisit Mihai Petre.

Câștigătorul Asia Express le-a mărturisit urmăritorilor lui fericirea pe care o simte pentru că este tată de fată

Câștigătorul Asia Express își susține fiica și în cele mai simple lucruri. Mihai Petre are grijă să o conducă pe micuță la școală, iar astăzi le-a mărturisit urmăritorilor lui fericirea pe care o simte pentru că este tată de fată.

„Mă gândeam cât de important este acest lucru pentru că îmi dă și mie energie să-mi continui ziua într-o notă optimistă. Am realizat cât de mândru sunt că sunt tată de fată și am șansa asta să-mi susțin fiica”, a adăugat câștigătorul Asia Express.

Mihai Petre este foarte activ pe paginile de socializare și împărtășește multe momente cu urmăritorii pe care îi are. Astăzi, dansatorul le-a vorbit fanilor lui despre cât de mândru este de fiica lui, dar și de faptul că are șansa de a o susține pe micuță în tot ceea ce își dorește pentru a avea un viitor de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *