Prima pagină » Cancan » Mihai Petre, dat afară de la Românii au talent, face furori la Asia Express. Puțină lume știe că are o soră

Mihai Petre, dat afară de la Românii au talent, face furori la Asia Express. Puțină lume știe că are o soră

28 oct. 2021, 14:45,
BZI.ro, în Cancan

În urmă cu ceva timp, Mihai Petre era cel mai de temut jurat de la „Românii au talent”, iar concurenții aveau reale emoții când se aflau în fața lui. Însă ProTV a renunțat la el și l-a înlocuit cu Alexandra Dinu, dar nici aceasta nu mai face parte din juriul emisiunii de talente. În schimb, Mihai Petre a trecut la televiziunea concurentă și apare în celebra emisiune Asia Express alături de soția sa. Iar unul dintre susținătorii soților Petre este chiar sora lui, Alina.

Cunoscuta vedetă TV Mihai Petre este un dansator, instructor de dans și actor de televiziune român, care s-a remarcat în show-ul „Dansez pentru tine”. Acesta a început dansul sportiv de la vârsta de 8 ani, la insistențele mamei sale, cu toate că atunci practica arte marțiale. Faptul că s-a dedicat dansului s-a dovedit a fi cea mai buna alegere, el devenind campion național la dans sportiv, la vârsta de 14 ani. Iar împreună cu soția lui s-au dovedit o pereche nemaipomenită, deoarece au fost campioni ai României, semifinaliști la Cupa Mondială și finaliști în Cupa Europeană de Dans. Un capitol interesant din viața lui îl reprezintă perioada cât a fost jurat la Românii au talent.

Mihai Petre, un jurat de temut la Românii au talent

Cunoscutul dansator Mihai Petre a făcut parte din juriul emisiunii de talente timp de șase sezoane, în două reprize. Prima dată, el a jurizat la Românii au talent între anii 2011-2014. A urmat o perioadă de pauză, iar apoi Mihai Petre a revenit la masa juriului în locul Mihaelei Rădulescu. Iar după trei sezoane a fost înlocuit de Alexandra Dinu.

Și totuși, plecarea lui Mihai Petre de la Pro TV a stârnit o serie de controverse. Și aceasta cu atât mai mult cu cât formula în care apărea alături de Andi Moisescu, Andra și Florin Călinescu s-a dovedit a fi una de succes. Cei patru jurați se completau foarte bine reciproc și multă lume nu a văzut cu ochi buni plecarea lui Mihai Petre. Cu toate acestea, el a dat lovitura cu mutarea la Antena 1, unde se descurcă de minune la Asia Express.

Cine este sora lui Mihai Petre

Printre susținătorii perechii formate din Mihai Petre și soția sa se numără și sora coregrafului, Alina Campigotto, în vârstă de 33 de ani. Aceasta s-a căsătorit în urmă cu doi ani cu iubitul ei, Paolo Campigotto, ambii fiind dansatori. Astfel, Alina și Paolo s-au cunoscut prin intermediul pasiunii lor pentru dans și au format o pereche din punct de vedere profesional. În cele din urmă au devenit un cuplu, iar în momentul de față, sora lui Mihai Petre și soțul ei sunt coregrafi la Academia de Dans Mihai Petre. Aceasta s-a destăinuit că nu îi este greu să lucreze alături de soțul său.

„Nu, nu e complicat. Suntem la aceeași sală, dar nu prea avem timp să interacționăm. Nu e greu să fii sora lui Mihai Petre. Eu văd lucrul acesta ca pe un mare avantaj, am avut și am în continuare foarte multe lucruri de învățat de la el și nu mă refer doar la domeniul pe care îl practic, ci mă refer la lucruri și situații din viață în general”, spunea Alina în urmă cu ceva timp.

În altă ordine de idei, cu siguranță că Mihai Petre nu mai regretă plecarea de la Românii au talent, emidiunea Asia Express potrivindu-i-se mănușă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *