Prima pagină » Cultural » Mihai Petre a ajuns pe mâna medicilor. Ce a pățit celebrul artist după vacanța petrecută în Bulgaria
Mihai Petre a ajuns pe mâna medicilor. Ce a pățit celebrul artist după vacanța petrecută în Bulgaria

Mihai Petre a ajuns pe mâna medicilor. Ce a pățit celebrul artist după vacanța petrecută în Bulgaria

17 aug. 2023, 09:41,
BZI.ro, în Cultural

Mihai Petre a ajuns pe mâna medicilor după vacanța petrecută în Bulgaria. Vedeta se pare că întâmpină câte o peripeție în fiecare vacanță. Dacă în trecut și-a rupt ligamentele la snowboard în Austria, de data aceasta sa accidentat la mare în Bulgaria.

Vedeta a fost nevoită să ajungă de urgență la spital.

Mihai Petre a ajuns pe mâna medicilor

Din cabinetul medicului ortoped care la tratat și în luna martie, când sa accidentat pe o părtie din Austria,  Mihai Petre le-a povestit fanilor că sa lovit destul de rău la deget, după ce a fost luat de un val la mare. Dansatorul a dorit să le ofere și un sfat fanilor săi, și anume, să fie foarte atenți atunci când merg la mare și se confruntă cu valuri.

„Întotdeauna o plăcere să mă văd cu doctorul chirurg ortoped. Bine… recunosc că nu mă așteptam să îl vizitez la așa scurt timp de la ruptura de ligament colateral, cu o altă ruptură.

De data asta e un deget, mic e adevărat, nimic grav, însă am avut parte de aceeași atenție, profesionalism și conversație de calitate care ajută enorm cred eu, în relația medic-pacient. Aveți grijă cu valurile dacă sunteți la mare. Nu e bine să te lași dus de val întotdeauna. Nici nu mi-am dat seama cum am fost luat de unul. Bine că m-am ales doar cu atât. Vacanță frumoasă!”, a scris Mihai Petre pe o rețea de socializare.

Mihai Petre și-a petrecut vacanța în Bulgaria

Înainte de acest incident, Mihai Petre le mărturisea fanilor săi, pe rețelele de socializare, că a ajuns în Bulgaria alături de fetele sale, dar și de mama sa.

”Cel mai bine mă simt în vacanță cu familia, cu fetele mele. De data asta mă bucur mult că a venit și mama. Am ajuns în Bulgaria, în stațiunea Obzor, aproape de casă, unde am fost surprinși de varietatea opțiunilor în ceea ce privește cazarea, activitățile – super child-friendly, meniul zilnic. Dacă va gândiți să dați o tură pe aici – scutiți-vă de stresul inutil și lăsați-i pe profesioniști să se ocupe de pachetul vostru”, spunea juratul de la Te cunosc de undeva înainte să aibă accidentul.

Valentin Sanfira ar fi suferit un accident de skijet în Italia

Valentin Sanfira ar fi suferit un accident de skijet în Italia, cântărețul de muzică de petrecere fiind plecat în vacanță alături de soția lui, Codruța Filip.

Conform informațiilor obținute de FANATIK, se pare că artistul a suferit o accidentare și a avut nevoie de îngrijiri medicale, ceea ce a dus la anularea evenimentelor programate.

Maria Constantin a menționat că a auzit și ea ceva despre acest subiect, dar nu poate confirma cu certitudine.

Ea a declarat că a primit un telefon de la un prieten, dar nu poate oferi informații precise deoarece nu știe dacă este adevărat. Recent întors din vacanța din Bulgaria, Mihai Petre a ajuns și el pe mâna medicilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *