Prima pagină » Magazin » Mihai Petraiche de la „Romanii au talent” face VIDEOCHAT pentru HOMOSEXUALI. Vezi cum se atinge în zonele intime! – VIDEO 18+

Mihai Petraiche de la „Romanii au talent” face VIDEOCHAT pentru HOMOSEXUALI. Vezi cum se atinge în zonele intime! – VIDEO 18+

13 mai 2012, 12:50,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:287997;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Scene incredibile în care apare Mihai Petraiche, concurentul care a obtinut locul al 2-lea, la emisiunea Romanii au talent„. Dansatorul este într-un film pe un site de gay unde face show-uri erotice pe webcam.

Mihai Petraiche, 27 de ani, fost instructor de fitness, a avut un succes fenomenal la „Romanii au talent”, cu dansul sau robowave, însa se pare ca ascunde un secret teribil. Fostul concurent îsi castiga existenta prestand show-uri erotice pe site-uri dedicate homosexualilor.

Mihai Petraiche a ajuns în finala „Romanii au talent” după ce a impresionat publicul cu drama sa, suferind în urmă cu ceva timp un accident la coloană, lucru care i-a făcut pe telespectatori să-l voteze.

Intr-un film aparut pe internet, Mihai Petraiche face adevarate showuri erotice si se dezbraca pentru a fi pe placul clientilor care platesc sa îl urmareasca în toata splendoarea sa.

Dansatorul care s-a clasat pe locul doi la „Romanii au Talent” se misca lasciv si îsi mangaie organele genitale pe un site dedicat homosexualilor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *