Prima pagină » Radio » Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, este un mare iubitor de viteză extremă

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, este un mare iubitor de viteză extremă

23 aug. 2023, 12:32, 1 ,
în Radio

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, este un mare iubitor de viteză extremă sau cel puțin asta reiese din imaginile postate pe Facebook de la bordul unei mașini care gonea pe drum cu o viteză amețitoare.

Atât de amețitoare chiar și „copilotul” s-a speriat. Așa cum era de așteptat, imaginile au devenit virale rapid.

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, este un mare iubitor de viteză extremă

Mașina este condusă pe un drum unde există o limită de viteză, care pare că nu îl deranjează pe șofer.

”La testele adevărate cu Mihai Pascu!! Viitorul proiect off-road a lui Mihai! Las-o, mă, Mihai, las-o, las-oooo, e rău copilot!”, este prezentat videoclipul. Este doar ultima dintr-o serie de dezvăluiri care-i vizează pe părinții lui Vlad Pascu, cei despre care avocatul familiei spunea că sunt ”oameni normali”.

Tot mai multe voci cu greutate vorbesc despre cum soții Pascu și-au clădit un imperiu imobiliar, început prin anii 2000 cu scandaluri și camătă.

Acum 14-15 ani, soții Pascu au construcția unui cartier de blocuri în Cartierul Francez, cea mai scumpă zonă din București, în apropiere de parcul Herăstrău.

Părinții lui Vlad Pascu, prima reacție după accident

Părinții lui Vlad Pascu, tânărul responsabil de accident în care opt persoane au fost grav rănite în stațiunea 2 Mai, în timp ce se află sub influența drogurilor, și-au exprimat pentru prima dată opinia în legătură cu gestul fiului lor.

„Nu există cuvinte prin care se ne exprimăm durerea și șocul provocate de această tragedie în care fiul nostru a fost implicat.

Înțelegem pe deplin situația, suntem părinți și suntem conștienți că nimic nu poate înlocui un copil. Pierderea unui copil este cea mai mare tragedie pe care un om o poate încerca.

Căutăm să găsim un echilibru și dorim să ne oferim sprijinul și susținerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate.

Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conștienți de implicațiile pe care le va avea această tragedie asupra vieții lui și nu încercam să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale.

Credem că este nevoie de comunicare, echilibru și de a găsi o soluție pentru a da prioritate urgențelor medicale prezente.

Sufletul ne este pustiit, trăim o suferință fără margini și nu căutăm o cale ”ușoară” pentru a ieși din ce avem de dus că părinți. Dumnezeu să ne ajute să putem duce această imensă povară”, au declarat părinții băiatului pentru hotnews.ro.

Aceștia au subliniat faptul că este singura declarație pe care o vor da public.

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, este un mare iubitor de viteză extremă lucru postat și pe retelele de socializare.

Comentarii
  • Care e diferența intre asta si Pasnicutu? Nici una aproape…. Pe asta l-a oprit politia înainte de accident. Pe Pasnicutu nimeni… Crima scrie pe amândoi. Premeditata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *