Prima pagină » Cultural » Mihai Onilă se însoară a doua oară cu aceeași femeie.”Ne căsătorim anul ăsta!”

Mihai Onilă se însoară a doua oară cu aceeași femeie.”Ne căsătorim anul ăsta!”

13 oct. 2023, 14:13,
în Cultural

Mihai Onilă, cunoscut din trupa Axxa, se însoară a doua oară cu aceeași femeie. Artistul și soția lui, Laura, sunt nevoiți să se căsătorească încă o dată, pentru că au aflat că uniunea lor, realizată legal în Belgia, nu este recunoscută în România.

Cei doi s-au cunoscut pe internet, după ce femeia a participat la mai multe cursuri de spiritualitate organizate de el. Artistul susține astfel de cursuri online, iar Laura a fost interesată să colaboreze cu el. După câteva ședințe, cei doi s-au întâlnit personal, și de acolo relația lor a evoluat firesc și fără eforturi suplimentare, având în vedere că artistul era deja divorțat.

Mihai Onilă se însoară a doua oară cu aceeași femeie

Mihai Onilă a găsit consolare în brațele Laurei după o perioadă dificilă din viața sa, marcată de divorțul de fosta sa soție și de pierderea fiicei. Artistul a locuit în Belgia pentru o vreme, unde s-a dedicat unor cursuri de spiritualitate.

Destinul i-a adus pe aceștia doi împreună în cadrul unui curs la care a participat și Laura, care avea să devină ulterior partenera lui. În prima fază, relația a început ca o colaborare oficială, dar s-a transformat semnificativ după ce s-au întâlnit față în față. Cei doi susțin că au experimentat mai multe coincidențe remarcabile, descoperind chiar că au semne astrologice comune.

”Online, ne-am văzut online. Am făcut împreună câteva cursuri de spiritualitate, reiki. Totul funcționa la un nivel oficial, până într-un moment în care mi-a cerut ceva și ne-am văzut față în față. Atunci a fost ca un boom, ca o explozie în care am zis „wow”.

Am descoperit că avem aceleași semne pe corp, cele din naștere sau accidentări. Mâna mea stângă, mâna lui dreaptă, cumva ne-am adunat la un puzzle și am format un tablou. Inclusiv alunițe”, au spus cei doi la Antena Stars.

Cei doi își vor uni destinele și în România

Mihai și Laura Onilă s-au căsătorit acum un an în Belgia, însă documentele lor nu au fost încă recunoscute de autoritățile române. Din cauza complexității procesului de recunoaștere, cei doi au decis să organizeze și o ceremonie civilă în România.

”Ne-am căsătorit în Belgia, dar am aflat că nu este recunoscută în România. Se poate recunoaște prin mai multe proceduri legale, dar durează ani de zile.

Nouă de place să ne căsătorim de mai multe ori. Ne căsătorim anul ăsta. Așteptăm actele de divorț din Belgia, apoi ne căsătorim”, au mai adăugat ei.

Mihai Onilă se însoară a doua oară cu aceeași femeie, după ce în trecut au avut nuntă în Belgia.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`