Prima pagină » Actualitate » Mihai Onilă a povestit drama prin care a trecut în urmă cu 7 ani! Cum s-a stins fetița fondatorului trupei AXXA
Mihai Onilă a povestit drama prin care a trecut în urmă cu 7 ani! Cum s-a stins fetița fondatorului trupei AXXA

Mihai Onilă a povestit drama prin care a trecut în urmă cu 7 ani! Cum s-a stins fetița fondatorului trupei AXXA

14 sept. 2023, 15:18,
în Actualitate

Mihai Onilă a povestit drama prin care a trecut în urmă cu 7 ani. Fondatorul trupei AXXA și-a pierdut fiica. Mihai Onilă a povestit cu durere în suflet ce s-a întâmplat atunci cu fiica sa. Decesul fiicei a dus și la ruperea relației cu soția sa, care a dus până la urmă la divorț.

Mihai Onilă, fondatorul trupei AXXA, a povestit drama prin care a trecut!

În urmă cu 7 ani, Mihai Onilă a trecut prin cea mai mare dramă a vieții lui, când și-a pierdut fetița în vârstă de 10 ani. După ce a decis să se retragă din industria muzicală, în 2014, a făcut o schimbare de viață radicală, mutându-se în Belgia. Acolo a început să lucreze ca șofer pentru o companie de livrări.

Deși a reușit să se adapteze la un nou mediu și la o altă profesie, 2 ani mai târziu a trebuit să facă față celei mai cumplite tragedii din viața sa.

Fiica sa, Oana Emily Hope, a murit de cancer. Pierderea acesteia a fost o dramă de neînchipuit. Mihai onilă a povestit că a fost extrem de dificil pentru el să accepte realitatea morții fetiței sale, iar în momentele de durere profundă, și-a dorit să-i fie alături și să se poată alătura ei în eternitate.

„Ne-am trezit într-o zi că i s-a închis mânuța și că a început să șchiopăteze cu piciorul stâng. Am sunat la doctor, iar el a zis acum, direct, la spital. Ne-a zis să-i dăm voie să investigheze și să lăsăm copilul o noapte. A doua zi m-a sunat doctorul și mi-a zis să vin să discutăm. Copilul va pleca în șase luni. Și așa a fost, cu o zi înainte de șase luni s-a stins. Atunci am zis gata, pentru că eu am transferat sufletul meu în copilul meu, am considerat că dacă a plecat copilul meu, trebuie să plec și eu“, a precizat Mihai Onilă.

Artistul își amintește că a fost foarte afectat de pierderea suferită.

„Nu mai puteam să merg pe picioare, îmi căzuse părul, am făcut diabet, nu mai puteam să mănânc nimic, luam două-trei pastile pe zi. Doar că nu s-a făcut voia mea.”, a adăugat Mihai Onilă.

L-a contactat după moarte fiica lui

Fostul artist a povestit că fiica lui a apărut lângă el într-un moment în care era foarte trist și l-a întrebat de ce este supărat. Mihai Onilă susține că fetița l-a încurajat să se repoziționeze față de viață și spirit.

„Plângeam în baie și ea apare lângă mine și mă strigă: «tati, tati! De ce plângi, de ce ești supărat? Tu simți că eu sunt bine, nu mai am nimic, nu mă mai doare nimic. Nu am nicio problemă! Simți? De ce joci rolul celui rănit, celui care a pierdut ceva? Eu sunt aici cu tine. Momentul acela a fost ca un ciocan în cap pentru mine. Într-o zi, din nou m-a întrebat: «tati, ce vrei? Am treabă acum! Voiam doar să știu că e bine”, a mai spus Mihai Onilă, care a povestit drama prin care a trecut când și-a pierdut fiica din cauza cancerului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *