Prima pagină » Sport » Mihai Nesu e aproape de un miracol: “Baiatul asta va merge”
Mihai Nesu e aproape de un miracol: “Baiatul asta va merge

Mihai Nesu e aproape de un miracol: “Baiatul asta va merge”

06 oct. 2014, 18:59,
Echipa BZI.ro în Sport
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:459989;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Mihai Nesu s-a accidentat grav pe 10 mai 2011 la un antrenament al echipei sale de club, FC Utrecht, ramânând paralizat dupa ce i-a fost rupta vertebra cervicala. Fostul international s-a întors între timp în România, la Oradea, unde urmeaza un program complex de reabilitare. Cel care-l ajuta spune ca în jumatate de an Nesu va merge din nou!

Într-un interviu realizat de Marius Mitran si publicat pe site-ul LPF, Mihai Nesu a vorbit despre momentele cruciale din viata sa, dar si despre viitor. Doctorul Rachiteanu este cel care si-a pus în cap sa-l faca pe Mihai sa mearga din nou, acum el deplasându-se într-un scaun cu rotile. „Eu în sase luni îl fac sa se miste pe Mihai. Baiatul asta va merge si el stie ca-i asa. S-a întâmplat ce s-a întâmplat pentru ca Mihai va demonstra ca lupta asta poate fi câstigata. Într-o zi, curând, va merge!„, a declarat specialistul kinetoterapeut care lucreaza zi de zi cu fostul fundas al Stelei.

Nesu a fost cooptat de cel mai bun prieten al sau, George Ogararu, în staful sau la U Cluj, fiind analist al adversarilor formatiei pregatite acum de el. Dupa sapte sezoane în Ghencea, urmareste cu simpatie evolutiile Stelei: „Îmi place Gâlca, e mai placut jocul Stelei acum, dar si mai riscant. Stii cum e, iesi tu la joc, ies si ceilalti, ai tu ocazii, dar au si ei. Golul trei cu Aalborg a fost însa o bijuterie!„, a spus Nesu pentru sursa citata.

Citeste si: Veste amara despre MIHAI NESU

Citeste si: Sotia lui Mihai Nesu, OBLIGATA sa il paraseasca pe fotbalist. Citeste o poveste dramatica

Citeste si: Mihai Nesu, apel EMOTIONANT pe Facebook

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`