Prima pagină » Cancan » Mihai Morar și soția lui au împlinit 18 ani de la căsătorie. Cum arătau în ziua cununiei civile

Mihai Morar și soția lui au împlinit 18 ani de la căsătorie. Cum arătau în ziua cununiei civile

01 iul. 2024, 12:05,
BZI.ro, în Cancan

Mihai Morar și soția lui, Gabriela, au bifat recent 18 ani de la căsătorie, cei doi amintindu-și cu emoție de acele momente. Atunci, într-o frumoasă zi de iunie, omul de radio și iubita sa au spus cel mai hotărât „da” din viața lor. Anii au trecut, iar în familia lui Mihai și Gabriela Morar au apărut și trei fiice, cea mică venind pe lume în 2019.

Mare sărbătoare în familia lui Mihai Morar! Prezentatorul și soția lui au sărbătorit majoratul căsniciei lor în urmă cu trei săptămâni. Cu 18 ani în urmă puneau bazele unei familii, care a crescut ca Făt-Frumos. Au trei fete frumoase împreună și cine știe ce le mai rezervă viitorul, potrivit LPF.

Mihai Morar și soția, 18 ani de la căsătorie

Într-o zi atât de specială, omul de radio și-a împărtășit bucuria cu toată lumea, arătând fanilor o fotografie din 2006, când el și Gabriela hotărau să meargă pe același drum. Pe 10 iunie 2006, cei doi spuneau un hotărât și emoționat „da” în fața ofițerului de stare civilă și deveneau soț și soție.

Deși numele său e arhicunoscut în România, Mihai Morar nu a spus niciodată prea multe despre familia lui. A preferat să țină viața personală doar pentru el, crescându-și fetele departe de orice atențe nedorită. Însă, la ceas aniversar, a postat în oglindă două fotografii: una cu el și Gabriela aflați la început de drum, el în costum cu dungi, de mire, ea în rochie simplă, albă, ținând în mână emoționată un buchet portocaliu, iar o alta cu familia de acum, în formă completă, 18 ani mai târziu.

„Viața nu-i o dramă. Ei au transformat-o într-o comedie romantică” – Sclifosita și Scriiciosul, stă scris pe prima poză. „10 iunie 2006. 18 ani mai târziu, filmul continuă… ♥️”, se arată în postarea cu care Mihai Morar și-a surprins fanii.

Iar poza a doua, cu Mihai, Gabriela și cele trei fete, gemenele Cezara și Mara, și mezina Roua, arată cât de multe au realizat cei doi, ca și cuplu. Dacă Roua are de acum 5 ani, ea făcându-și deja debutul în cinematografie, primele născute ale lui Mihai Morar termină deja primul an de liceu.

Mihai Morar, tată de trei fete

Mihai Morar a devenit tată din nou în vara anului 2019, când gemenele lui, Mara și Cezara, nu împliniseră încă 11 ani. Dacă toată lumea fost extrem de fericită de venirea pe lume a micuței Roua, pentru numele ei s-au dus lupte grele.

„Ne-am gândit la nume. O să-l spunem când o să se nască. A fost cea mai mare dispută în familie. Fetele voiau să se impună ele. Fetele voiau să pună ceva care să rimeze cu numele lor. S-a spus şi Tamara. Eu voiam Nectara. Am vrut să poarte un singur nume şi un nume de Sfânt la biserică. Va fi un nume românesc, scurt şi la obiect.

Când am ales numele (Roua) eram în maşină spre ecografie şi cineva din familie a spus numele pe care l-am ales şi am fost toţi de acord”, declara Mihai Morar la „Xtra Night Show”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *