Prima pagină » Cultural » Mihai Morar se mândrește pe Facebook cu familia sa frumoasă. Celebrul prezentator își dorește să devină din nou tată

Mihai Morar se mândrește pe Facebook cu familia sa frumoasă. Celebrul prezentator își dorește să devină din nou tată

09 nov. 2022, 08:30,
în Cultural

Mihai Morar se mândrește pe Facebook cu familia sa frumoasă. Acesta se declară un bărbat împlinit și radiază de fericire alături de soție și de cele trei fete. Mihai Morar a recunoscut că viața cu trei copii nu este deloc ușoară, însă reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Celebrul prezentator își dorește să devină din nou tată.

Mihai Morar se mândrește pe Facebook cu familia sa frumoasă

Mihai Morar este unul dintre cei mai apreciați oameni de radio și televiziune din România. Acesta are o carieră de succes, iar în viața privată este mai fericit ca oricând alături de copii și de frumoasa lui soție, Gabriela. Îndrăgitul prezentator tv nu ezită să își surprindă fanii de pe Facebook cu fotografii de familie, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Mihai Morar este extrem de discret când vine vorba de planul personal. Acesta a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor și de scandalurile din lumea mondenă. Pe Instagram, celebrul om de radio și televiziune împărtășește cu fanii săi experiențe din viața de familie.

Recent, Mihai Morar i-a surprins pe mulți cu o mărturisire inedită. Acesta a precizat că și-ar mai dori copii, tot o fată, declarând că este pregătit să fie tată pentru a patra oară.

,,Sunt trântor dacă pot să zic așa sau rege, nu știu cum să zic. Cred că binecuvântat, așa se numește. Viața cu fete este minunată. Ele sunt protective, ele sunt empatice. Nu știu cum e cu băieți, că nu am avut. Fetele au și spiritul acesta matern și simțul acesta al ordinii, al curățeniei, al organizării. E bine cu fete în casă, e minunat.”, a declarat Mihai Morar.

Cum este îndrăgitul prezentator în ipostaza de tată

La vârsta de 41 de ani, Mihai Morar se declară un bărbat împlinit atât de plan personal, cât și profesional. Acesta are o carieră de succes, iar în viața privată radiază de fericire alături de Gabriela, frumoasa lui soție, și de cele trei fete. Celebrul om de radio și televiziune nu exclude ca pe viitor să mai aibă un copil, precizând că își dorește o familie numeroasă. Mihai Morar a precizat că nu își face planuri, însă dacă va fi să devină din nou tată, va fi extrem de bucuros.

,,Degeaba ne facem planuri sau temeri că se întâmplă oricum cum e scris. Și, într-adevăr, cum facem noi, cum ne luptăm noi în fiecare zi, ceea ce depinde de noi. Asta că vine fată sau băiat, asta chiar nu depinde de dorința noastră, depinde, dacă vrei, biologicul nostru. Nu îmi pun în cap să am băiat. (…)

O criză financiară, vine asta cu dușul în doi, vine criza termoenergetică. Nu știu, dacă mă întrebai acum 4 ani, când aveam gemenele, ziceam nu, și uite că a venit Roua. Nu este nimic plănuit.”, a declarat acesta.

Mihai Morar se declară un bărbat împlinit la vârsta de 41 de ani și nu ezită să își surprindă fanii de pe Facebook cu fotografii de familie. Prezentatorul tv are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui soție și se mândrește cu cele trei fete ale sale. Mihai Morar și Gabriela formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *